Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Ερωτικές Ταρώ για την Κυριακή (5/5/19)

Ζώδια σήμερα: Ερωτικές Ταρώ για την Κυριακή (5/5/19)
Ερωτικές προβλέψεις Ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα.

Ζώδια σήμερα: Ερωτικές Ταρώ για την Κυριακή (5/5/19). ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Κάρτα ταρώ: ο αυτοκράτορας. Ώρα να γίνετε ισχυροί. Καθώς η ελευθερία αποκαλύπτει το όνομά σας και θέλετε να μοιραστείτε περισσότερα από αυτά που έχετε στο μυαλό σας, η εύρεση των σωστών λέξεων μπορεί να είναι πιο δύσκολη από το συνηθισμένο.Σήμερα, ονειρευτείτε μεγάλα πράγματα και αφήστε τη ροή της ζωής να ξεπλύνει ό, τι φοβάστε. Το γεγονός για παράδειγμα, πως έχετε δημιουργήσει ρήξη… ανάμεσα σ’ αυτό που θέλετε και σ’ αυτό που θέλετε να δείτε σύντομα.

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου). κάρτα ταρώ: η αυτοκράτειρα. Ακούστε με την καρδιά σας. Βάλτε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας. Μέχρι τώρα, βάζατε τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές σας. Αλλά σήμερα, ήρθε η ώρα να γίνετε λίγο εγωιστές. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Δεν το κάνετε αρκετά συχνά και είναι καιρός να ξεκινήσετε μια νέα ρουτίνα….που πρέπει να διατηρήσετε!

δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου). κάρτα ταρώ : η σελήνη. Τα όνειρα της ημέρας μπορεί να είναι η ψευδαίσθηση για την οποία είστε έτοιμοι, και είναι εντάξει να χάνεστε μία στο τόσο. Είστε έτοιμοι για ένα νέο ξεκίνημα! Μην ανησυχείτε τι πιστεύουν οι άλλοι για εσάς αυτή τη στιγμή. Οι περιορισμοί της ζωής είναι άφθονοι χωρίς να ανησυχείτε για το πώς να ευχαριστήσετε τους άλλους. Η αλλαγή είναι καλή….. και η αλλαγή, είναι αυτό που αγαπάτε.

καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). κάρτα ταρώ : η δικαιοσύνη. Σκεφτείτε τα πράγματα. Καθώς μαθαίνετε να σκέφτεστε ποιος είναι ο ρόλος που θέλετε να παίξετε στον κόσμο, στη δουλειά σ τους φίλους ή στην οικογένειά σας, σκεφτείτε επίσης πώς να γνωρίσετε καινούργιους τρόπους. Μπορεί να υπάρχουν κάποια μυστικά ή κάποιες αλήθειες, που βγαίνουν στην επιφάνεια για να τις εξερευνήσετε. Μη φοβάστε την αλήθεια. Μιλήστε και ανακαλύψτε κάτι, που έπρεπε να γνωρίζατε ότι ήταν εκεί όλη την ώρα.

λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). κάρτα ταρώ: ο κρεμασμένος. Μην περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να κάνετε κάτι που ανακουφίζει από την ένταση ή το εργασιακό άγχος. Πρέπει να απελευθερώσετε κάποια πίεση και αν αυτό σημαίνει να κάνετε μια βόλτα, παρακολουθώντας μια ταινία, απολαύστε το. Στόχος…μια κωμωδία. Γελάστε λίγο. Κάντε ένα χαλαρωτικό μασάζ…Παίξτε Λέοντα…παίξτε!

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου). κάρτα ταρώ : η εγκράτεια. Η υπομονή είναι αρετή! Αλλά μερικές φορές ποιο το καλό με το να είστε υπομονετικοί όταν αντιμετωπίζετε την ευκαιρία μιας ζωής τώρα στη ζωή σας? Αδράξτε την ημέρα και απολαύστε τη ζωή με τους δικούς της όρους. Αν πρόκειται για αγάπη, οι πράξεις και οι λέξεις πρέπει να ταιριάζουν, και όταν το κάνουν….ο παράδεισος. Μην ψάχνετε πολύ βαθιά τις λεπτομέρειες για μία φορά. Χαλαρώστε… και αφήστε τον εαυτό σας να ξεφύγει.

ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου). κάρτα ταρώ : 3 των πεντάκτινων. Είστε εσείς, τα θέλω σας και οι προτεραιότητές σας. Ίσως τώρα, ένα απ’ αυτά πρέπει να μείνει πίσω, ώστε να μπορέσετε να εξερευνήσετε πλήρως όλες τις επιλογές που έχετε αυτή τη στιγμή. Θέματα που αφορούν το σπίτι μπορεί να απαιτήσουν από εσάς να κάνετε μια μικρή αλλαγή στην ατμόσφαιρα και να ζωντανέψετε λίγο την ενέργεια. Μια μικρή, μόνιμη αλλαγή στην εργασία, μπορεί να είναι αποφασιστικός παράγοντας.

σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου). κάρτα ταρώ : 4 των πεντάκτινων. Εξακολουθείτε να θέλετε να διαχειριστείτε τα πράγματα και φαίνεται ότι αυτό που αγγίζετε πραγματικά, μετατρέπεται σε χρυσό. Εμπιστευθείτε τα ένστικτά σας! Ακόμα καλύτερα…. Καλλιεργήστε τα. Μπορεί να μην έχετε όλες τις απαντήσεις αυτή τη στιγμή. Σήμερα, είναι μια τέλεια στιγμή για να κάνετε έρευνα, να ταξινομήσετε τις λεπτομέρειες και να εξερευνήσετε την πραγματικότητα των επιθυμιών σας.

τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). κάρτα ταρώ : 8 των ξιφών. Οι ισχυρές γεμάτες σκέψεις μπορούν να επεκτείνουν την προσέγγισή σας σήμερα. Να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες που εμφανίζονται σε περιόδους έντασης για να δείτε πού βαδίζετε… και σε ποια πορεία.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). κάρτα ταρώ : 2 των πεντάκτινων. Τα οικονομικά θέματα μπορεί να σας ωφελήσουν. Αν έχετε επιχείρηση ή ψάχνετε να ξεκινήσετε μία, μπορείτε να βρείτε ότι οι πόροι ή οι πληροφορίες σας έρχονται εύκολα. Αναμένοντας να έρθουν κάποια χρήματα, μια πληρωμή μπορεί να φτάσει πάρα πολύ σύντομα. Μπορεί όμως να υπάρξει ένταση σχετικά με την ερωτική σας σχέση. Εστιάστε στο τι είναι καλό στη ζωή σας, κι όχι κατ’ ανάγκη το δράμα που δημιουργείται από εξωτερικά θέματα, εκτός ελέγχου σας.

υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). κάρτα ταρώ : 2 των ράβδων. Μια νέα αρχή μπορεί να εδραιωθεί… και μπορεί να υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για να δοκιμάσετε ενδιαφέρουσες περιπέτειες και να εξερευνήσετε έναν κόσμο που δεν γνωρίζατε ποτέ πριν. Οι αλλαγές που βλέπετε αυτή τη στιγμή μπορεί να επηρεάσουν την υγεία σας. Προσέξτε τον εαυτό σας… ξεκουραστείτε και τρώτε υγιεινά. Πώς πιστεύετε πως θα νιώσετε. Διατηρήστε την θετική επικοινωνία με τον αγαπημένο σας.

ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). κάρτα ταρώ : ο κόσμος. Αντιμετωπίστε τα έργα κατά σειρά προτεραιότητας και παρακολουθήστε την πρόοδο που σημειώνεται. Μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας εύκολα καταναλώνεται από τον όγκο των λεπτομερειών που εμπλέκονται. Η ενέργεια μπορεί να είναι συναρπαστική και γεμάτη έμπνευση για σας. Νέες ιδέες μπορούν να αναπτυχθούν και να οδηγήσουν σε νέα σχέδια. Οι τροχοί του δημιουργικού σας μυαλού μπορεί να διερευνούν μια νέα οδό έκφρασης, για να την εξερευνήσουν σύντομα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments