Αυτοδιοίκηση

Γιώργος Καραμέρος: Στην έκθεση για τους μεγάλους εικαστικούς του Αμαρουσίου

Γιώργος Καραμέρος: Στην έκθεση για τους μεγάλους εικαστικούς του Αμαρουσίου
Γιώργος Καραμέρος: «Η συγκεκριμένη έκθεση αγγίζει την πεμπτουσία του πολιτιστικού αποτυπώματος που πρέπει να αφήνει το Μαρούσι» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου.

Την έκθεση έργων τέχνης στη Δημοτική Ολυμπιακή πινακοθήκη «Σπύρου Λούη» με θέμα «Το Μαρούσι τιμά τους εικαστικούς μεγάλους καλλιτέχνες του » επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Καραμέρος. Μαζί του και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Κώστας Ελευθεριάδης που είναι και ένας από τους βασικούς συντελεστές στην οργάνωση εκδήλωσης όντας ο ίδιος οικονομικός σύμβουλος σημαντικής γκαλερί.

Ο Γιώργος Καραμέρος δήλωσε σχετικά: «Η συγκεκριμένη έκθεση αγγίζει την πεμπτουσία του πολιτιστικού αποτυπώματος που πρέπει να αφήνει το Μαρούσι στο εξής, με ανάδειξη των μεγάλων δημιουργών του, με αξιοποίηση των χώρων τέχνης και πολιτισμού που διαθέτει. Ειδικότερα η Δημοτική Ολυμπιακή πινακοθήκη πρέπει να ξαναζωντανέψει και να αυξήσει την επισκεψιμότητά της».

Η έκθεση τιμά τον Γιάννη Τσαρούχη, τον Ευγένιο Σπαθάρη, τον γλύπτη Γιώργο Γεωργιάδη και το Μουσείο Ελληνικής Κεραμικής. Θα διαρκέσει έως τις 11 Μαΐου 2019 και λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί ως τις 9 το βράδυ και την καλλιτεχνική επιμέλεια έχουν η κα Κάλια Αϊδίνη και ο κ. Δημήτρης Χιωτόπουλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments