Αυτοδιοίκηση

Πατούλης: Χαμός με εκλογικό του περίπτερο που κλείνει τον δρόμο στους τυφλούς

Πατούλης: Χαμός με εκλογικό του περίπτερο που κλείνει τον δρόμο στους τυφλούς
Πατούλης: Το εκλογικό περίπτερο του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής τοποθετήθηκε πάνω στο διάδρομο που χρησιμοποιούν οι τυφλοί στα πεζοδρόμια.

Τα πρώτα εκλογικά περίπτερα ενόψει των επερχόμενων πολλαπλών εκλογικών αναμετρήσεων ξεκίνησαν να κάνουν την εμφάνισή του στους δρόμους της Αθήνας. Όμως ο Γιώργος Πατούλης θα πρέπει να προσέξει που τοποθετεί τα περίπτερά του, αν δεν θέλει να χάσει αρκετές ψήφους.

Η εταιρία που προσέλαβε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής τοποθέτησε ένα από τα εκλογικά του περίπτερα στο Παγκράτι. Όμως αυτό παρεμποδίζει τον διάδρομο που βοηθάει τα ΑΜΕΑ να μετακινηθούν στο πεζοδρόμιο. Το γεγονός αυτό προκαλεί αλγεινή εντύπωση για τον Γιώργο Πατούλη, καθώς ο ίδιος είναι πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και θα έπρεπε να δείξει την ανάλογη ευαισθησία στις ευπαθείς ομάδες.

Μάλιστα το σλόγκαν του Γιώργου Πατούλη είναι «Μπορεί να κάνει έργο», αλλά με τέτοιες ενέργειες μάλλον πείθει για το ακριβώς αντίθετο.

Ο Γιώργος Πατούλης, πάντως, μόλις ενημερώθηκε για το συγκεκριμένο περίπτερο και χωρίς δεύτερη σκέψη έσπευσε να διορθώσει το λάθος που έγινε εν αγνοία του από την εταιρεία που έστησε περίπτερό του στην Αττική. Ο υποψήφιος περιφερειάρχες Αττικής έδωσε εντολή να ξηλωθεί το συγκεκριμένο περίπτερο, ζητώντας με θάρρος προσωπικά συγγνώμη μέσα από ανάρτηση του, αποσπώντας θετικά σχόλια για την υπευθυνότητα του.

Η κίνησή του ικανοποίησε τους ανθρώπους του επιτελείου που είδαν το ανθρώπινο προφίλ του υποψηφίου περιφερειάρχη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments