Ελλάδα

Έγραψε βιβλίο ο Θοδωρής Ζαγοράκης

Έγραψε βιβλίο ο Θοδωρής Ζαγοράκης
Ένα βιβλίο για παιδιά έγραψε ο Θοδωρής Ζαγοράκης με τίτλο "Παίξε Μπάλα".

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ήταν ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που έβγαλε το Ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Ο παλαίμαχος χαφ ήταν ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας όταν κατέκτησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στα γήπεδα της Πορτογαλίας. Μετά το τέλος της καριέρας του διετέλεσε πρόεδρος του ΠΑΟΚ για μερικά χρόνια πριν ασχοληθεί με την πολιτική.

Ο “Ζαγόρ” είναι ενεργός Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία και κατεβαίνει ξανά στις εκλογές για να διατηρήσει τη θέση του. Παράλληλα με την πολιτική του δράση, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ ξεκίνησε να γράφει το πρώτο του βιβλίο. Αυτό πρόκειται για κυκλοφορήσει σύντομα με τον τίτλο “Παίξε Μπάλα“.

Θοδωρής Ζαφοράκης: Τώρα και συγγραφέας

Το βιβλίο του πρώην αρχηγού της εθνικής έχει αυτοβιογραφική βάση. Ο πρωταγωνιστής είναι ένας νεαρός που θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής. Με την πάροδο των ετών ο μικρός ήρωας κατάφερε από τις αλάνες να παίξει στα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου. Ακριβώς όπως έγινε και στην περίπτωση του Ζαγοράκη που αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία σε Αγγλία και Ιταλία εκτός από τη χώρα μας.

Ο συγγραφέας ήθελε με αυτό το βιβλίο να περάσει στα νέα παιδιά το πείσμα και τη θέληση για να πετύχουν τα όνειρα τους. Την εικονογράφηση έχει αναλάβει ο Γιώργος Σγουρός, ενώ την συγγραφική επιμέλεια ανέλαβε η Γεωργία Λάττα.

Μετά από απόφαση του Θοδωρή Ζαγοράκη τα χρήματα των πνευματικών του δικαιωμάτων από τις πωλήσεις της πρώτης έκδοσης του βιβλίου θα διατεθούν για τους σκοπούς της «Κιβωτού του Κόσµου».  Η παρουσίαση θα γίνει στο πλαίσιο της 16ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου στην εγκαταστάσεις της HELEXPO Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 12 Μαΐου 2019, ώρα 18:00 στην αίθουσα 2 της Παιδικής Γωνιάς, περίπτερο 13. Θα προλογίσει η Βούλα Πατουλίδου – η οποία σχολιάζει στο οπισθόφυλλο του βιβλίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments