Ελλάδα

One Channel: Ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε για τη φωτιά στο Μάτι – “Εκεί ήμουν, αλλά δεν εμφανιζόμουν”

One Channel: Ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε για τη φωτιά στο Μάτι – “Εκεί ήμουν, αλλά δεν εμφανιζόμουν”
"Με χτυπούν γιατί είμαι celebrity", είπε ο Ηλίας Ψινάκης στο One Channel, απαντώντας σχετικά με τη φωτιά στο Μάτι και όσα ακούστηκαν για εκείνον στο ντοκιμαντέρ του Αλέξη Παπαχελά στον ΣΚΑΪ.

Ο Ηλίας Ψινάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Δημήτρη Μανιάτη και της Αθηναΐδος Νέγκα στο One Channel, λίγο μετά τις αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από το ρεπορτάζ του Αλέξη Παπαχελά για τον ΣΚΑΪ για τη φωτιά στο Μάτι.

Ο απερχόμενος δήμαρχος Μαραθώνα προσπάθησε να εξηγήσει το γεγονός ότι… ήταν άφαντος τις επόμενες ώρες μετά τη φωτιά στο Μάτι λέγοντας ότι «ήρθα από τα ξημερώματα που γύρισα μετά τη φωτιά, ήμουν στο δημαρχείο και στο κέντρο επιχειρήσεων. Απλά δεν ήμουν στα κανάλια». Ο Ηλίας Ψινάκης σημείωσε δε ότι «δεν μπορείς να βγεις όταν έχεις χιλιάδες ανθρώπους με το μαγιό, χιλιάδες σπίτια καμένα».

Οσον αφορά τους χειρισμούς του στη φονική φωτιά της 23ης Ιουλίου στο Μάτι, ο Ηλίας Ψινάκης δήλωσε ότι «δεν έχω αποτύχει», ενώ πρόσθεσε ότι σημασία δεν έχουν οι τηλεδίκες, αλλά τι θα πει η Δικαιοσύνη. Πρόσθεσε, δε, ότι «μου ρίχνουν λάσπη γιατί είμαι celebrity».

Αναφορικά με το ηχητικό ντοκουμέντο, όπου αστυνομικός της φύλαξής του ακούγεται να ζητά βοήθεια από την Πυροσβεστική λέγοντας ότι στο σπίτι του δημάρχου καίγεται, ο Ηλίας Ψινάκης τόνισε ότι το συγκεκριμένο τηλεφώνημα είχε γίνει πριν εξαπλωθεί η πυρκαγιά.

Ο Ηλίας Ψινάκης δεν θα είναι ξανά υποψήφιος της στις επερχόμενες εκλογές, δήλωσε, ωστόσο, περιζήτητος, υποστηρίζοντας ότι είχε δεχτεί προτάσεις να κατέβει ξανά υποψήφιος τόσο στο Δήμο Μαραθώνα, όσο και στο Δήμο Αθηναίων, καθώς και στην Περιφέρεια. O ίδιος, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, αποκάλυψε και τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος για την ευρωβουλή με το κόμμα «Πολίτες».

Οι «Πολίτες», όπως δήλωσε, είναι μια πρωτοβουλία που προέκυψε από ανάγκη. «Η ανάγκη που προέκυψε είναι ότι τα 10 εκατομμύρια που ψηφίζουν στην Ελλάδα και στις πόλεις της Ευρώπης, οι Έλληνες που ζούνε έξω, τα 4 εκατομμύρια δεν πάνε να ψηφίσουν καν» δήλωσε ο κύριος Ψινάκης, αναφέροντας ότι οι πολίτες έχουν απομυθοποιήσει και δεν τους ενδιαφέρουν οι συγκεκριμένες εκλογές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments