Πολιτική

Τσίπρας: Οι Ρομά δεν είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού

Τσίπρας: Οι Ρομά δεν είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού
Οι Ρομά δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας, παιδιά ενός κατώτερου θεού, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σήμερα στην Ξάνθη.

Οι Ρομά δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας, παιδιά ενός κατώτερου θεού, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σήμερα στην Ξάνθη. Χτίσαμε θεμέλεια για ίσες ευκαιρίες για όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως θρησκείας και καταγωγής, δήλωσε ο πρωθυπουργός. Ο κος Μητσοτάκης που κατά τα άλλα ισχυρίζεται ότι έχει ήδη κερδίσει τις εκλογές κρύβεται από πρόσωπο με πρόσωπο αντιπαράθεση. Τόσο πολύ πιστεύει οτι θα νικήσει, ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Απόγονος μίας από τις πιο πλούσιες πολιτικές οικογένειες, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είπε ο κ. Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε πως η ψηφοθηρική εργαλειοποίηση της αναπηρίας που επιχειρεί ο κος Μητσοτάκης είναι εξοργιστική. Μειώνει τα άτομα με αναπηρία. Δεν έπαθε καμία ηθική κρίση ο κ. Μητσοτάκης ούτε με τον κ. Κυμπουρόπουλο ή με το ξαναζεσταμένο φαγητό της πυρκαγιας στο Μάτι. Κάλυψε το Νίκο Γεωργιάδη για τη υπόθεση παιδοφιλίας ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Μετατρέπουμε την πρόταση μομφής σε ψήφο εμπιστοσύνης της κυβέρνησης. Ζίμενς-Novartis-offshore θα συνοδεύουν τον κ. Μητσοτάκη, ανέφερε ο πρωθυπουργός. Οι 120 δόσεις δίνουν ανάσα σε χιλιάδες επιχειρηματίες και επαγγελματίες, υπογράμμισε. Πρόταση μομφής κάνουν οι πολίτες στον κ. Μητσοτάκη ανέφερε ο πρωθυπουργός τονίζοντας πως στην βουλή θα μιλήσουμε για τη νέα οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Θα αναγγείλουμε μόνιμα μέτρα ελάφρυνσης. Ότι κάνουμε το κάνουμε με πρόγραμμα, ανέφερε ο κ.Τσίπρας. Την δεύτερη τετραετία θα μοιράσουμε με δικαιοσύνη, όχι τα βάρη αλλά τις δυνατότητες που δίνονται είπε ο πρωθυπουργός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments