Ζώδια

Ζώδια: Επανασυνδέσεις σχέσεων – Προβλέψεις για τη Δευτέρα (5/5/19)

Ζώδια: Επανασυνδέσεις σχέσεων – Προβλέψεις για τη Δευτέρα (5/5/19)
Για τις επανασυνδέσεις για όλα τα ζώδια διαβάζετε πάντα και τον προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας.

Ζώδια: Επανασυνδέσεις σχέσεων – Προβλέψεις για τη Δευτέρα (5/5/19). Κριός: Οι εξηγήσεις και οι απαντήσεις, που θα έρθουν από τον άνθρωπο σας, θα σας πείσουν για να του δώσετε μια ακόμη ευκαιρία…και σε εσάς φυσικά. Αστρολογική Εύνοια : 9/10. Ταύρος: Οι εκπλήξεις που έχει το ταίρι σας, είναι πολλές και ασυνήθιστες. Τώρα θα χρειαστεί και εσείς να διαβάσετε πίσω από τις λέξεις και να καταλάβετε τι θέλει. Αστρολογική Εύνοια : 9/10. Δίδυμοι: Εντός της νέας εβδομάδας, θα έχετε μια συνάντηση με κάποιον πρώην σας, και αυτό ίσως και να φέρει αναστατώσεις αισθηματικές και στους δύο σας. Αστρολογική Εύνοια : 10/10.

Ζώδια: Επανασυνδέσεις σχέσεων – Προβλέψεις για τη Δευτέρα

Καρκίνος: Αν έχετε κάνει κάτι νέο στην ερωτική σας ζωή, το καλύτερο θα ήταν ακόμη να μην το αποκαλύψετε στους κοινούς σας φίλους, και μέχρι να είστε για όλα σίγουροι. Αστρολογική Εύνοια : 9/10. Επανασυνδέσεις Σχέσεων Λέων: Αν μέσα στην σχέση σας, υπάρχει και τρίτο πρόσωπο…είτε από την δική σας την μεριά είτε από την μεριά του συντρόφου σας, άμεσα θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Αστρολογική Εύνοια : 10/10. Παρθένος: Πολλά περνάνε από το μυαλό σας, και μάλλον πρέπει να ξεκαθαρίσετε με το πρόσωπο που αγαπάτε, τι θα γίνει από εδώ και πέρα στο μεταξύ σας. Αστρολογική Εύνοια : 9/10.

Ζυγός: Μάλλον έχετε ξεπεράσει, κάθε χρονικό σας όριο! Οι ευκαιρίες και οι ευκολίες που έχετε δώσει στον άνθρωπο που αγαπάτε, έχουν λήξει και τώρα ζητάτε απαντήσεις! Αστρολογική Εύνοια : 10/10. Σκορπιός: Δεν έχετε βρει ακόμη κάποιον που να μπορεί να κερδίσει την καρδιά σας, αλλά ούτε και σας νοιάζει αυτή την εποχή να το ψάξετε και πάρα πολύ! Αστρολογική Εύνοια : 9/10. Επανασυνδέσεις Σχέσεων Τοξότης: Με τον Δία επάνω σας ακόμη και σε ανάδρομη κίνηση, εσείς είστε απόλυτα ευχαριστημένοι, με όσα έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, στα οικονομικά σας. Αστρολογική Εύνοια : 9/10.

Ζώδια: Επανασυνδέσεις σχέσεων – Προβλέψεις για τη Δευτέρα (5/5/19)

Αιγόκερως: Κάποια καλά νέα έρχονται στον δρόμο σας, και σας διευκολύνουν στο να ξεμπλέξετε με το παρελθόν σας, και μάλλον να βρείτε μια νέα αγάπη. Αστρολογική Εύνοια : 10/10. Υδροχόος: Βρείτε όλα αυτά που σας έχουν λείψει και θα δείτε, ότι όλα είναι κοντά σας. Οι φίλοι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σας έχουν ήδη κυκλώσει με αγάπη. Αστρολογική Εύνοια : 9/10. Ιχθείς: Δεν έχετε κάτι να πείτε καινούργιο στον άνθρωπο που είστε μαζί, καθώς τώρα το μόνο που περιμένετε είναι από την δική του την μεριά απάντηση. Αστρολογική Εύνοια : 9/10.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments