Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για ελεύθερους (6/5/19)

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για ελεύθερους (6/5/19)
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα (6/5/19).

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για ελεύθερους για τη Δευτέρα (6/5/19). Ζώδια Κριός: Τα πάντα είναι εκτός ελέγχου και σίγουρα θα σας χρησίμευε λίγη πειθαρχία αυτή τη στιγμή. Ξοδεύετε πάρα πολλά χρήματα, τρώτε πολλή ζάχαρη και χάνετε πολύ χρόνο σερφάροντας στο διαδίκτυο. Κρατήστε τα όλα υπό έλεγχο. Όταν αισθάνεστε σαν να θέλετε να κάνετε μια αταξία, πηγαίνετε για μια βόλτα.

Ζώδια Ταύρος: Το να μένετε οργανωμένοι δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη ή χρονοβόρα διαδικασία – και αυτό ήταν το πρόβλημα διαρκώς. Αν συνεχώς χάνετε ραντεβού και δεν έχετε ποτέ αρκετό χρόνο, καταγράψτε όλες σας τις υποχρεώσεις σε χαρτί όπως παλιά και έχετε πάντα μαζί σας ένα σημειωματάριο.

Ζώδια Δίδυμοι: Όταν βάζετε προτεραιότητες, τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει! Το να γνωρίζετε ποια καθήκοντα έχετε να κάνετε σας δίνει την ελευθερία να διαχειριστείτε το χρόνο σας. Οπότε χρησιμοποιήστε τον ελεύθερο χρόνο σας προς όφελός σας. Πληρώστε μερικούς λογαριασμούς κατά τη διάρκεια του γεύματος ή διαβάστε ένα βιβλίο στο μετρό. Ο νεκρός χρόνος μπορεί να είναι παραγωγικός χρόνος.

Ζώδια Καρκίνος: Αποκτήστε τη συνήθεια να ανταμείβετε τον εαυτό σας. Διεκπεραιώστε τις υποχρεώσεις σας νωρίς ώστε έχετε την υπόλοιπη μέρα σας ελεύθερη. Και όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες σας, κάντε κάτι ωραίο για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Χαλαρώστε και απολαύστε τον ελεύθερο χρόνο σας.

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για ελεύθερους

Ζώδια Λέων: Δεν είστε σε θέση να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα τώρα. Έχετε πολλές εκκρεμότητες να αντιμετωπίσετε, οπότε αντί να προσπαθείτε να τα κάνετε όλα ταυτόχρονα, επιλέξτε ένα και ολοκληρώστε το. Πραγματοποιήστε ένα πράγμα τη φορά και ξεχάστε τα υπόλοιπα μέχρι να είστε έτοιμοι να προχωρήσετε.

Ζώδια Παρθένος: Ο μόνος τρόπος για να προχωρήσετε τώρα, ειδικά σεό, τι αφορά την εξυπηρέτηση πελατών, είναι να είστε ευγενικοί. Αν συμπεριφέρεστε σαν βλάκες, δεν θα σας βγάλει πουθενά. Θα πιάσετε περισσότερες μύγες με μέλι παρά με ξύδι. Επομένως μην αρχίζετε να ουρλιάζετε στο τηλέφωνο – ρωτήστε αυτό που θέλετε ήρεμα και ευγενικά.

Ζώδια Ζυγός: Ποιος είναι ο σκοπός σας; μακάρι να ξέρατε. Είστε αδέσμευτοι και έχετε αρκετό χρόνο να διερευνήσετε τι θέλετε να κάνετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τώραείναι μια πολύ καλή στιγμή να ψάξετε αυτές τις απαντήσεις. Πειραματιστείτε, κάντε ερωτήσεις και μελετήστε – κάντε ο, τι μπορείτε για να διαφωτιστείτε.

Ζώδια Σκορπιός: Αν είστε έτοιμοι να γνωρίσετε από κοντά κάποιον/κάποια που γνωρίσατε στο διαδίκτυο, το σύμπαν σας λέει να το τολμήσετε. Απλά κρατήστε τις προσδοκίες σας υπό έλεγχο και αν δεν ενθουσιαστείτε μαζί τους με την πρώτη ματιά, μην απογοητευτείτε. Οι σχέσεις στην πραγματική ζωή χρειάζονται χρόνο για να αναπτυχθούν.

Ζώδια Τοξότης: Έχετε πέσει σε ρουτίνα στις συζητήσεις σας. Είτε συζητάτε συνεχώς τα ίδια θέματα είτε κάνετε συζητήσεις με τα ίδια άτομα. Εάν αισθάνεστε λίγο νευρικοί σήμερα και θα πρέπει να μιλήσετε για θέματα που συνήθως βρίσκονται εκτός της ζώνης άνεσής σας. Είτε πρόκειται για φιλοσοφία είτε για αθλήματα, κάντε όσο περισσότερες ερωτήσεις μπορείτε.

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για ελεύθερους

Ζώδια Αιγόκερως: Κρατήστε χαμηλούς τόνους σήμερα. Η μέρα είναι περισσότερο αφιερωμένη στο να ταιριάξετε με τους άλλους παρά να ξεχωρίσετε, ειδικά στις συζητήσεις. Μην αποκαλύπτετε πάρα πολλές προσωπικές πληροφορίες και επιτρέψτε σε όλους τους άλλους να μιλήσουν.Με αυτόν τον τρόπο θα μάθετε περισσότερα από όσα περιμένατε.

Ζώδια Υδροχόος: Οι συνεχόμενες κακές σχέσεις ανάμεσα σε εσάς και ενός μέλους της οικογένειά σας σας απασχολούν πολύ. Στην πραγματικότητα, δεν αφήνουν χώρο για τίποτε άλλο στο μυαλό σας. Εάν είναι δυνατόν, ξεκαθαρίστε την κατάσταση αμέσως. Δεν πρέπει να σπαταλάτε την ενέργεια σας με τέτοια πράγματα.

Ζώδια Ιχθύες: Σήμερα θα κατάφερε να βάλετε τα πάντα σε τάξη με την ισχυρή σας προσωπικότητα και την αποτελεσματικότητα σας. Αλλά θα προκαλέσετε τη ζήλια κάποιου που θα προσπαθήσει να σας σαμποτάρει. Να το έχετε στο νου σας κατά τη διάρκεια της μέρας. Ξέρετε ποιος είναι και πώς θα προφυλαχτείτε από την κακή του ενέργεια.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments