Γυναίκα

Τζένιφερ Άνιστον: Η φωτογραφία και το δυνατό μήνυμα (pic)

Τζένιφερ Άνιστον: Η φωτογραφία και το δυνατό μήνυμα (pic)
Η Τζένιφερ Άνιστον σε μία φωτογράφιση που θα συζητηθεί.

Η Τζένιφερ Άνιστον παραμένει εντυπωσιακή και κάθε εμφάνισή της γίνεται θέμα συζήτησης. Όπως και κάθε φωτογραφία της. Η 50χρονη ηθοποιός φωτογραφήθηκε τoπλες για το νέο τεύχος του περιοδικού Harper’s Bazaar και το έκανε για να στείλει ένα δυνατό μήνυμα. Θέλει να δείξει ότι οι γυναίκες μπορούν και πρέπει να αισθάνονται καλά με το σώμα τους σε κάθε ηλικία.

Η ηθοποιός έδωσε ένα μήνυμα: «Δεν υπάρχει κάτι προσβλητικό εδώ για κανέναν, εκτός και αν κάποιοι θεωρούν τα στήθη προσβλητικά. Μου φάνηκε εντελώς φυσιολογικό. Νομίζω ότι τα σώματά μας είναι όμορφα και νομίζω ότι είναι σημαντικό το να τα γιορτάζεις και να νιώθεις άνετα σε αυτά, σε όποια ηλικία και αν είσαι. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει κανενός είδους ντροπή ή άβολο συναίσθημα σε αυτό».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“I think our bodies are beautiful, and I think celebrating them and being comfortable in them—no matter what age you are—is important. There shouldn’t be any kind of shame or discomfort around it.” #JenniferAniston gives us the naked truth in the June/July 2019 issue. The actress sits down with her #FirstLadies co-star #TigNotaro to talk about turning 50. Link in bio to read the full interview. Photography by @alexilubomirski Styling by @menamorado Hair by @mrchrismcmillan Makeup by @angelalevinmakeup Manicure by @miwanails Aniston wears @hermes, @levian_jewelry & @gianvitorossi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harper’s BAZAAR (@harpersbazaarus) στις

Η Τζένιφερ Άνιστον που θα βρίσκεται στο εξώφυλλο του τεύχους Ιουνίου, ποζάρει γυμνόστηθη και με καυτό μαύρο σορτς, μιλώντας για την καριέρα και τη θέση που έχει ο έρωτας στη ζωή της. Στη συνέντευξή της στο τεύχος Ιουνίου/Ιουλίου, η Άνιστον εκτός από το κορμί της που βρίσκεται σε φόρμα, αποκαλύπτει επίσης ότι αυτή την περίοδο δεν υπάρχει κάποιος άντρας στη ζωή της αλλά είναι ανοιχτή στο να βρει ξανά τον έρωτα.

Επίσης τονίζει ότι προτεραιότητά της αυτή τη στιγμή είναι η δουλειά και η τηλεοπτική σειρά που πρωταγωνιστεί και όχι τα ραντεβού, καθώς όπως λέει όταν το ρομάντζο έρθει από μόνο του εκείνη θα το καλωσορίσει. Μάλιστα για την τόπλες φωτογραφία της στην οποία καλύπτει το στήθος με τα χέρια της, η Άνιστον σημειώνει: «Το ένιωσα εντελώς φυσικό. Πιστεύω πως τα σώματά μας είναι όμορφα και πως το σημαντικό είναι να τα χαιρόμαστε και να νιώθουμε άνετα. Δεν έχει καμία σημασία η ηλικία. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει καμία ντροπή ή αμηχανία γύρω από αυτό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments