Ζώδια

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (7/5/19)

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (7/5/19)
Η συμβουλή της ημέρας για όλα τα ζώδια.

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας για σήμερα, Τρίτη 7/5/19. ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4): Και εκεί που λες πως θα καταφέρεις να οργανώσεις (στοιχειωδώς έστω) το πρόγραμμά σου και όλες τις υποχρεώσεις που σχετίζονται με χρήματα, ξαφνικά όλοι οι φίλοι και γνωστοί εμφανίζονται μπροστά σου σαν διαβολάκια για να σε παρασύρουν σε διασκεδάσεις και κραιπάλες. Και να θες νʼ αγιάσεις, δεν μπορείς ρε παιδί μου! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5): Ταύρε, σήμερα είναι πολύ πιο εύκολο να συνεννοηθείς με τους/τις συναδέλφους σου από ότι συνήθως. Τι λες να το εκμεταλλευτείς άμεσα και να λύσεις ΤΩΡΑ όποιο πρόβλημα έχει προκύψει στη μεταξύ σας σχέση; Σκέψου ότι έτσι θα περάσετε μια ήσυχη εβδομάδα… Επιτέλους…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6): Συναισθηματική ανανέωση για εσένα σημαίνει συχνή αλλαγή παραστάσεων, απόλυτη ειλικρίνεια στην επικοινωνία και όχι άλλες κουβέντες για το παρελθόν. Όποιος/α είναι μαζί σου θα κοιτάζει μόνο να είναι ευτυχής στο παρόν. Οι άλλοι/ες στη σπηλιά τους με ένα φορτηγό Zewa για να βγάλουν το Χειμώνα… ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7): Καρκίνε, η κυκλοθυμία σήμερα έχει να κάνει με την κοινωνικότητα. Ή που θα αισθάνεσαι να πνίγεσαι μέσα στους τέσσερις τοίχους και δεν θα σε κρατάει το σπίτι, ή που ο κόσμος θα μοιάζει τόσο τρομακτικός που δεν θα βγάζεις άχνα.

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (7/5/19)

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8): Λέοντα, φυσικά και δεν θα αφήσεις κανένα να σου μεταδώσει την πεποίθηση πως αυτή είναι μια ακόμη τσαγκαροδευτέρα! Έχει καλή διάθεση, θες να βρεθείς με φίλους/ες και κυρίως θες να μην σου σπάνε τα νεύρα με φλύαρες αρλούμπες στη δουλειά! Και τα καταφέρνεις! ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9): Ωχ ποιος/α θα κάνει το λάθος σήμερα στη δουλειά να σου την πει; Προκαταβολικά τον/την συμπονώ για τη λεκτική καταιγίδα που πρόκειται να πέσει στο κεφάλι του/της. Κατά τα άλλα η κούραση της εβδομάδας έχει αρχίσει να φαίνεται και δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να δώσεις άμεσα μερικές ανάσες στο σώμα σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10): Ζυγέ, τι δεν πρέπει να κάνουμε αυτές τις μέρες είπαμε; Ναι, δεν θα είσαι εσύ αυτός/η που θα σπάει/θα υποχωρεί/θα κάνει το πρώτο βήμα για να αποκαθίσταται η επικοινωνία με συναδέλφους/συναδέλφους/φίλους. Κάτω τα χέρια από το κινητό, τώρα! ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11): Αυτές τις μέρες ίσως αισθάνεσαι να έχεις ελάχιστη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σου ή ότι αξίζεις κάτι περισσότερο επαγγελματικά και οικονομικά (περισσότερο έχει μάλλον να κάνει με τη στασιμότητα που βιώνεις σʼ αυτούς τους τομείς). Την ίδια στιγμή όμως αυτή η πραγματικότητα σε αναγκάζει να κουράζεσαι από τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι. Κι αυτό το τελευταίο δεν θα σου βγει σε καλό…

Φωτογραφία: Pixabay

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (7/5/19)

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12): Τοξότη, την πρώτη φορά που θα ζητήσουν τη βοήθεια σου να την προσφέρεις. Τη δεύτερη να αρνηθείς ευγενικά. Από την τρίτη και μετά σύνδεση με Κάιρο! Σύμφωνοι; ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1): Αιγόκερε, επειδή ούτε πολλές δυνάμεις έχεις για να τις σπαταλάς σε άσκοπες διενέξεις, ούτε και χρόνο να σπαταλάς, όποιος/α στη δουλειά έχει νευράκια να σταλεί πακέτο στον ψυχαναλυτή του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2): Δεν είναι καινούργιο αυτό που θα σου πω: δεν μπορείς να καταλάβεις τους ανθρώπους που δεν μπορούν να απολαύσουν το παρόν τους και προσπαθούν να εκβιάσουν εχέγγυα πίστης και παρουσίας σου στη ζωή τους στο μέλλον. Από την άλλη πλευρά, για ποιο λόγο πας και συναντάς/συναναστρέφεσαι/ερωτεύεσαι/συνεργάζεσαι μόνο με τέτοιους, ας μην το συζητήσουμε καλύτερα, ε; ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3): Λες και κάποιος/α σε έχει μουντζώσει αυτές τις μέρες και σε βάζουν με το ζόρι στο επίκεντρο όλων των οικογενειακών προβλημάτων και των προστριβών στον εργασιακό σου χώρο. Και το μόνο που σκέφτεσαι είναι: “Δεν μπορεί να μου συμβαίνει αυτό! Δεν μπορεί να περάσει έτσι κι αυτή η εβδομάδα! Γιατί μου κλέβουν τον ελεύθερο χρόνο μου;”

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments