Αθλητισμός

Αντονί Μουνιέ: “Σταματήστε τις μαλ@@@”

Αντονί Μουνιέ: “Σταματήστε τις μαλ@@@”
Έξαλλος ο Αντονί Μουνιέ με δημοσιεύματα, ανέβασε ένα στο Instagram και ζήτησε να σταματήσουν οι... μαλ@@@.

Ο Αντονί Μουνιέ βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Παναθηναϊκού. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός των πράσινων δεν είναι στα πλάνα του Γιώργου Δώνη εν όψει της νέας σεζόν, καθώς το συμβόλαιο που έχει είναι αρκετά βαρύ. Και… δυσανάλογο με την αγωνιστική του παρουσία στους πράσινους τα δύο χρόνια που βρίσκεται εδώ.

Ο Μουνιέ αναμένεται να έχει κουβέντα με τον Νίκο Νταμπίζα εντός των ημερών για να ξεκαθαρίσει το θέμα του. Δεδομένα δεν είναι μια απλή υπόθεση αφού το συμβόλαιό του είναι μεγάλο. Και είναι σίγουρο πως οι απαιτήσεις του θα είναι μεγάλες. Ωστόσο αυτό είναι θέμα διαπραγματεύσεων που θα κάνει με τον Νίκο Νταμπίζα.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, πάντως, εμφανίζεται έξαλλος με τα δημοσιεύματα που υπάρχουν. Και τα οποία μιλούν για δυσμένεια του ίδιου σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του τη φετινή σεζόν και όλα όσα συνέβησαν σε αυτή. Ο Γάλλος έχει παρουσιαστεί ουκ ολίγες φορές το τελευταίο διάστημα απογοητευμένος με την έκβαση που είχε για εκείνον η σεζόν αλλά και πεισμωμένος προκειμένου να αποδείξει πως αξίζει ενόψει της επόμενης.

Ο ίδιος, πάντως, φαίνεται πως εκτός των άλλων είναι επηρεασμένος από τα διάφορα δημοσιεύματα του Τύπου αφού με ανάρτησή του αποφάσισε να δώσει απάντηση σε σκληρό τόνο. Συγκεκριμένα, ανεβάζοντας ένα screenshot από σχετικό δημοσίευμα έγραψε «Σταματήστε τις μ@λ@κίες, παρακαλώ!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments