Αθλητισμός

Βόλεϊ: Οι παίκτριες της Κονελιάνο πανηγύρισαν χωρίς ρούχα το πρωτάθλημα (pics)

Βόλεϊ: Οι παίκτριες της Κονελιάνο πανηγύρισαν χωρίς ρούχα το πρωτάθλημα (pics)
Η Κονελιάνο αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ιταλίας στο βόλεϊ γυναικών και οι παίκτριες της ομάδας τα... πέταξαν όλα στα αποδυτήρια και φωτογραφήθηκαν.

Η χαρά τους για την κατάκτηση του τίτλου δεν κρυβόταν. Και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κάτι… πρωτοποριακό. Αναφερόμαστε στην ιταλική ομάδα Ιμόκο Βόλεϊ Koνελιάνο η οποία κατέκτησε το τρίτο πρωτάθλημα στο γυναικείο βόλεϊ στην ιστορία της. Ένα πρωτάθλημα που θα περάσει στην ιστορία ως η «γυμνή κούπα».

Οι αθλήτριες της ομάδας του ιταλικού βορρά παρά τα σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετώπισαν τις τελευταίες ημέρες κατάφεραν να νικήσουν τη Νοβάρα με 3-2 σετ στον καθοριστικό τελικό και να πανηγυρίσουν τον τίτλο με τον δικό τους τρόπο.

Μόλις έκλεισαν την πόρτα των αποδυτηρίων έβγαλαν τα ρούχα τους και φωτογραφήθηκαν γυμνές με τον κούπα. Κάποιες από αυτές όπως η Πολωνή Γιοάνα Βόλοζ και η Ελίνα Ροντρίγκεζ από την Αργεντινή το έχουν για γούρι καθώς έχουν πανηγυρίσει με ανάλογο τρόπο και άλλες επιτυχίες τους στο παρελθόν.

View this post on Instagram

I CAMPIONI DELL’ ITALIA SIAMO NOI !!!!!!🔥🔥🔥🔥

A post shared by Joanna Wołosz (@asiawolosz14) on

Ο τελικός είχε μεγάλη ένταση και κρίθηκε με 15-13 στο τάι μπρέικ. Μάλιστα στο 14-13 το λίμπερο της Κονελιάνο Μόκι ντε Τζενάρο που αναδείχτηκε και MVP της διοργάνωσης έβγαλε την άμυνα της χρονιάς σε επίθεση της Εγκονού και έδωσε την ευκαιρία για «κόντρα» επίθεση που απέφερε και το 15-13. Τα σετ 25-16, 23-25, 25-11, 20-25, 15-13.

Ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί στη σάλα και στην απονομή αλλά στα αποδυτήρια όλες οι αθλήτριες έβγαλαν τα ρούχα τους και φωτογραφήθηκαν γυμνές με την κούπα δίνοντας υπόσχεση και για ανάλογες… συγκινήσεις και στο μέλλον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments