Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Προμηθέας: Ο Αναστόπουλος δήλωσε κώλυμα και δεν πάει ΣΕΦ

Ολυμπιακός – Προμηθέας: Ο Αναστόπουλος δήλωσε κώλυμα και δεν πάει ΣΕΦ
Ολυμπιακός - Προμηθέας: Ο Αναστόπουλος δήλωσε κώλυμα, δεν πάει ΣΕΦ. Η ΚΕΔ θα ορίσει άλλον διαιτητή κι όλα δείχνουν ότι θα διεξαχθεί κανονικά το ματς.

Ολυμπιακός – Προμηθέας: Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος δήλωσε κώλυμα και δεν πάει ΣΕΦ. Η ΚΕΔ θα ορίσει άλλον διαιτητή κι όλα δείχνουν ότι θα διεξαχθεί κανονικά το ματς. Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις από εδώ και στο εξής στο μπάσκετ, με το κλίμα πάντως να είναι ιδιαιτέρως φορτισμένο.

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ενημέρωσε την ΚΕΔ/ΕΟΚ πως δεν σκοπεύει να μεταβεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τον σημερινό της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Basket League 2018/19, λόγω κωλύματος.

Το γεγονός σχετίζεται άμεσα με όσα συνέβησαν χθες το βράδυ έξω από το σπίτι του Έλληνα διαιτητή, με τον Ολυμπιακό να έχει ενημερώσει εδώ και καιρό πως δε θα κατέβει να αγωνιστεί αν σφυρίξει ο Αναστόπουλος. Κάτι που θα σήμαινε και υποβιβασμό του στην Α2. Θυμίζουμε ότι οι άλλοι δύο ρέφερι για τον απογευματινό αγώνα είναι οι Κορομηλάς και Τσώνος.

Νωρίτερα, ο Γιώργος Βασιλειάδης έκανε δηλώσεις για τα όσα έχουν συμβεί με τον Παναγιώτη Αναστόπουλο. «Οι χθεσινές ντροπιαστικές εικόνες έξω από το σπίτι του διαιτητή Αναστόπουλου δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές, όπως επίσης οι εκβιασμοί, οι εκφοβισμοί και η στοχοποίηση ανθρώπων.

Από χθες βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με την ΕΛ.ΑΣ. και τους αρμόδιους εισαγγελείς προκειμένου στο σημερινό αγώνα Ολυμπιακού – Προμηθέα να διαφυλάξουν την τάξη και να αποδώσουν ευθύνες σε όποιον προβεί σε έκνομες ενέργειες, αλλά και σε όποιον οδηγήσει με πράξεις ή παραλείψεις του σε ακραίες καταστάσεις. Για τον λόγο αυτό έχω αιτηθεί την παρουσία εισαγγελικού λειτουργού και αυξημένων αστυνομικών δυνάμεων. Καλώ τέλος, όλους τους εμπλεκόμενους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πάψουν να πυροδοτούν το κλίμα ενόψει του σημερινού αγώνα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments