Πολιτική

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: «Είστε αριστερά του κότερου – Το ηθικό σας πλεονέκτημα βούλιαξε στα νερά του Ιονίου»

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: «Είστε αριστερά του κότερου – Το ηθικό σας πλεονέκτημα βούλιαξε στα νερά του Ιονίου»
«Γελάτε κ. Τσίπρα, αλλά θα φωνάζουν πλέον να'τος να 'τος ο Τσίπρας ο σκαφάτος από το να 'τος να ΄τος ο πρωθυπουργός», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Αλέξη Τσίπρα.

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Ολομέτωπη επίθεση εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος της ΝΔ στην αρχή της ομιλίας του διευκρίνισε πως η πρόταση μομφής κατά του Παύλου Πολάκη «αφορά τη συμπεριφορά, το ύφος και το ήθος που αποπνέει». «Σήμερα ήρθατε εδώ και ταυτιστήκατε απόλυτα με αυτές τις συμπεριφορές», είπε απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα.

Σχολιάζοντας τις συνεχείς προκλήσεις του πρωθυπουργού σε τηλεοπτικό ντιμπέιτ, ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Δεν είμαστε τηλεπερσόνες να συζητάμε στα κανάλια. Εδώ θα συζητήσουμε, στον ναό της Δημοκρατίας. Προκυρήξτε εκλογές και κάνουμε όσα ντιμπέιτ θέλουμε». «Επιτρέψτε μου να σας θυμίσω οτι έχουμε κάνει 41 συζητήσεις, οι πολίτες έχουν βγάλει τα συμπαράσματά του. Στις 26 Μαΐου ένας θα γελάει, ένας θα κλαίει. Μετά την ήττα σας στις ευρωεκλογές, ελάτε στη Βουλή να μας πείτε πόσο σας εμπιστεύεται ο λαός», πρόσθεσε.

«Διαπιστώσαμε πως από τη Δευτέρα είναι πολύ χρόνος στην πολιτική. Από τον Πολάκη στο Μάτι, από το Μάτι στα κότερα και από τα κότερα στο Ζάππειο για τα απεγνωσμένα “θα” και τη χθεσινή φιέστα της νέας δημαγωγίας. Είναι τα τελευταία τυράκια πριν από τη φάκα των εκλογών», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, αναφερόμενος στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού.

«Προσπαθήσατε φιλότιμα να αλλάξατε την ατζέντα. Προσπαθήσατε να δώσετε πολύ λίγα από τα πολλά που πήρατε τα τέσσερα χρόνια. Και ο κόσμος βλέπει μόνο τον πανικό. Ακυρώσατε την εκστρατεία της, γιατί το ηθικό σας πλεονέκτημα βούλιαξε στα γαλαζοπράσινα νησιά του Ιονίου», είπε, σχολιάζοντας τις φωτογραφίες που απεικονίζουν τον Αλέξη Τσίπρα να κάνει διακοπές το περασμένο καλοκαίρι σε πολυτελή θαλαμηγό και συμπλήρωσε: «Γελάτε κ. Τσίπρα, αλλά θα φωνάζουν πλέον να’τος να ‘τος ο Τσίπρας ο σκαφάτος από το να ‘τος να ΄τος ο πρωθυπουργός».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments