Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους σήμερα Τετάρτη (8/5)

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους σήμερα Τετάρτη (8/5)
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (8/5/19).

Ζώδια:Τι λένε οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη (8/5/19). Κριός:Μπορεί να αισθάνεστε έτοιμοι να κυνηγήσετε κάτι μεγάλο στην ερωτική σας ζωή, αλλά ο θεός Έρωτας έχει άλλα σχέδια για εσάς. Κάτι άλλο συμβαίνει στα παρασκήνια που δεν ξέρετε ακόμα. Προς το παρόν μην κάνετε ακόμη κάποια μεγάλη δέσμευση μέχρι να αλλάξει η δυναμική της κατάστασης.

Ταύρος:Περιμένετε μήνυμα από κάποιον/α ξεχωριστό/ή. Και τελικά σας στέλνει! Μην απαντήσετε αμέσως. Δώστε του χρόνο. Σκεφτείτε καλά τι θα πείτε. Δεν είναι ώρα για παρεξηγήσεις και παρανοήσεις.

Δίδυμοι: Μέχρι τώρα ήσασταν φίλοι, αλλά διαισθάνεστε ότι συμβαίνει κάτι άλλο. Μήπως είστε ερωτευμένοι; Εκείνοι νιώθουν το ίδιο; Είναι αμοιβαίο; Δεν μπορείτε να το ξέρετε μέχρι να το αντιμετωπίσετε. Πηγαίνετε αυτή τη σχέση ένα βήμα παραπέρα. Μπορεί να βρείτε τον έρωτα στην αγκαλιά του πιο απίθανου ατόμου – και να είναι κάτι υπέροχο!

Καρκίνος:Η πρώτη σας παρόρμηση είναι συνήθως η πιο σωστή. Αλλά αυτό δεν ισχύει τόσο σήμερα. Οι άνθρωποι γύρω σας είναι εξαιρετικά ευάλωτοι στην δυναμική σας ενέργεια και μπορεί να υποχωρήσουν από τον ενθουσιασμό σας. Ρίξτε λίγο τους τόνους και μιλήστε πιο σιγά!

Λέων:Ο κόσμος είναι γεμάτος εγωιστές. Και μετά βίας μπορείτε να διαχειριστείτε το δικό σας. Σήμερα μην εμπλακείτε στις δουλειές κάποιου άλλου. Δεν έχετε τα φόντα για να προσφέρετε οποιαδήποτε λύση που δεν έχει σχέση με τη δική σας ζωή. Επικεντρωθείτε στις δικές σας υποχρεώσεις και η μέρα θα περάσει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Παρθένος:Τα χαρίσματά σας είναι πολλά, οπότε αν ξοδεύετε όλο σας το χρόνο σερφάροντας στο διαδίκτυο, χάνετε το νόημα. Οι άλλοι θέλουν να σας δουν με σάρκα και οστά. Βγείτε εκεί έξω και κάντε επαφές με κόσμο. Δεν θα κάνετε τίποτα αν μένετε κλεισμένοι μέσα.

Ζυγός:Κρατήστε τις επιλογές σας ανοικτές και μην φοβάστε να ασκήσετε έλεγχο. Εάν το περιβάλλον δεν είναι του γούστου σας, μη διστάσετε να αποχωρήσετε. Κανείς δεν θα το πάρει προσωπικά. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν κάνα δυο άλλοι που θα συμφωνήσουν και θα αποχωρήσουν από την ομάδα μαζί σας. Και τότε θα αρχίσει η πραγματική διασκέδαση!

Σκορπιός: Σήμερα είστε εξαιρετικά αγχωμένοι. Οι φρενήρεις ρυθμοί της δουλειάς σας επηρεάζουν τον ελεύθερο χρόνο σας και αυτό δεν είναι καλό. Τηλεφωνήστε σε κάποιον ή καταγράψτε τις σκέψεις σας στο ημερολόγιο σας. Βγάλτε το από το μυαλό σας πριν τρελαθείτε.

Τοξότης: Βεβαιωθείτε ότι όλα είναι στη θέση τους σήμερα. Τα άστρα είναι κάπως μπερδεμένα και αν δεν προσέξετε σίγουρα θα χάσετε κάτι – τα κλειδιά σας, το πορτοφόλι σας – που θα σας βγάλει εκτός προγράμματος. Δεν θέλετε να χάσετε τίποτα τώρα που συμβαίνουν τόσα υπέροχα πράγματα!

Αιγόκερως: Εάν το άτομο με το οποίο βγαίνετε ραντεβού έχει πολλούς φίλους του αντίθετου φύλου, προσέξτε. Ξέρετε τι λένε: τα αγόρια και τα κορίτσια δεν μπορούν να είναι απλώς φίλοι. Σίγουρα, λειτουργεί για ορισμένους, αλλά πάντα θα υποβόσκει σεξουαλική ένταση. Δεν είναι κακό αν δεν μπορείτε να το αντιμετωπίσετε. Σεβαστείτε τα όριά σας.

Υδροχόος: Εάν αισθάνεστε το έδαφος από κάτω σας σαθρό, τότε μάλλον είναι. Είστε καταβεβλημένοι, καταπονημένοι και χωρίς κίνητρο. Πριν κάνετε οποιαδήποτε «συζήτηση» με το άτομο με το οποίο βγαίνετε ραντεβού, συζητήστε το θέμα με κάποιον άλλον. Μπορεί να είστε υπερβολικά κουρασμένοι για να σκεφτείτε σωστά.

Ιχθύες: Η εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ σας μαγεύει τους γύρω σας. Με όλα αυτά τα χαρίσματα, είστε σε θέση να πάτε την προσωπικότητα σας σε ένα νέο επίπεδο. Έτσι εάν είστε έτοιμοι να επιδιώξετε μια μεγάλη αύξηση στο μισθό σας ή ένα ραντεβού με αυτόν/αυτήν τον/την σέξι τύπο/κοπέλα, κάντε το τώρα. Θα κάνει μήνες να σας παρουσιαστεί ξανά μια ανάλογη ευκαιρία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments