Video

Άγιαξ – Τότεναμ: Ένα ακόμα “θαύμα” στο καλύτερο Champions League όλων των εποχών (vid)

Άγιαξ – Τότεναμ: Ένα ακόμα “θαύμα” στο καλύτερο Champions League όλων των εποχών (vid)
Άγιαξ - Τότεναμ: Το φετινό Champions League θα περάσει στην ιστορία ως το καλύτερο όλων των εποχών λόγω των απίθανων ανατροπών του. Ακόμα μία η χθεσινή της Τότεναμ μέσα στο Άμστερνταμ. Δείτε όλα τα γκολ και τις αντιδράσεις σε ένα 10λεπτο βίντεο... μαγεία.

Άγιαξ – Τότεναμ: Αυτά που ζούμε με το φετινό Champions League δεν τα έχουμε ζήσει ξανά. Δεν τα έχουμε δει ξανά. Και δύσκολα θα τα ξανά δούμε. Με τον Άγιαξ να κάνει απίθανες ανατροπές σε Μαδρίτη και Τορίνο. Με τη Γιουνάιτεντ να κάνει τεράστια ανατροπή στο Παρίσι.

Με το ματς – έπος μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Τότεναμ. Με την εκπληκτική Λίβερπουλ να θέλει τέσσερα γκολ δίχως να δεχτεί απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Και να τα πετυχαίνει, κρατώντας την Μπάρτσα του Μέσι στο μηδέν. Και χθες ήρθε ακόμα ένα παιχνίδι – έπος. Ακόμα ένα ματς – διαφήμιση. Ακόμα ένας αγώνας που θα περάσει στην ιστορία για την ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ανατροπή.

Αυτή τη φορά ήταν η Τότεναμ. Είχε μπροστά της μόλις 45 λεπτά για να βάλει τρία γκολ και να φτάσει στον τελικό. Να βάλει τρία γκολ χωρίς να δεχτεί άλλο. Και το έκανε. Το κατάφερε και αυτό, ρίχνοντας στο καναβάτσο τον υπέροχο Άγιαξ, που πατούσε και με τα δύο πόδια στον τελικό της Μαδρίτης, μα ήρθε ο Λούκας Μόουρα να του τραβήξει το χαλάκι και να τον γκρεμίσει. Κυνικά και βασανιστικά.

Ο Μόουρα σημείωσε χατ τρικ, διαμόρφωσε το τελικό 3-2 υπέρ της Τότεναμ στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης. Στην τελευταία φάση. Στο τελευταίο σουτ. Ένα… buzzer beater που σκόρπισε κλάμα παντού. Κλάμα χαράς σε όλο το Λονδίνο, στον προπονητή του τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο, στους συμπαίκτες του. Δάκρυα λύπης σε όλο το Άμστερνταμ, που είδε το καμάρι του, τον Άγιαξ, να φτάνει 1 δευτερόλεπτο μακριά από τον τελικό. Ναι, τόσο κοντά ήταν. Ένα δευτερόλεπτο. Όσο έκανε να φτάσει η μπάλα από τα πόδια του Μόουρα στην εστία του Άγιαξ.

Ο Μόουρα σούταρε στο 95′ σε ένα ματς με 5 λεπτά καθυστερήσεις. Αν γυριζόταν ταινία, θα έσπαγε τα ταμεία. Όχι μονάχα το χθεσινό παιχνίδι, αλλά ολόκληρο το φετινό Champions League. Μένει πια ο τελικός και εμείς κρατάμε την ανάσα μας για το τι άλλο μας επιφυλάσσει η φετινή διοργάνωση.

Δείτε τα στιγμιότυπα του χθεσινού Άγιαξ – Τότεναμ σε ένα δεκάλεπτο υπέροχο βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=ViW31mBn2Ao

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments