Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις (9/5)

Ζώδια: Οι ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις (9/5)
Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (9/5/19). Κριός: Κάτι που θέλεις ν’ αποκαλύψεις σχετικά με την ερωτική σου ζωή, μπορεί να χρειαστεί να παραμείνει στο παρελθόν. Είτε πρόκειται για κρυμμένα συναισθήματα είτε για κάποια ανακοίνωση, ίσως χρειαστεί να κάνεις τις αποκαλύψεις σου, σε μια πιο κατάλληλη στιγμή. Να είσαι σίγουρη, ότι σύντομα θα έχεις την κοσμική υποστήριξη, για να αποκαλύψεις οτιδήποτε εμπιστευτικό, στον εραστή σου.

Ταύρος: Μπορεί να πιστεύεις πως συζητώντας ένα ευαίσθητο θέμα με τον αγαπημένο σου, εκείνος θ’ αντιδράσει αμυντικά. Ωστόσο, σύντομα θα δεις πόσο υποστηρικτικός θα είναι, σ’ αυτά που θέλεις να συζητήσεις. Είναι επίσης πιθανό ο εραστής σου, να μπορέσει να σου επισημάνει κάποια σημεία, με εκπληκτικά χρήσιμο τρόπο. Μόλις ανακοινώσεις- οτιδήποτε κι αν είναι αυτό- θα μπορούσε να λυθεί νωρίτερα από ό, τι φανταζόσουν.

Δίδυμοι: Για να λύσεις ένα δίλημμα στη σχέση σου, ίσως χρειαστεί να κοιτάξεις περισσότερο μέσα σου, για μερικές απαντήσεις. Ένα επαναλαμβανόμενο ζήτημα θα μπορούσε να συνδεθεί με τον τρόπο που αντιδράς ή ανταποκρίνεσαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο! Και είναι πιθανό να κατανοήσεις τον τρόπο και τον λόγο για τον οποίο συμβαίνει, αν μπορέσεις κάποια στιγμή, να το επιτρέψεις στον εαυτό σου. Η πρόοδος της ερωτικής σχέσης που θέλεις να κάνεις, μπορεί να ξεκινήσει από το να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και με όσα θέλεις ν’ αλλάξεις μέσα σου.

Καρκίνος: Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεις και λύνεις ένα συγκεκριμένο ζήτημα θα κάνει τον εραστή σου να σε κοιτάξει με δέος για την αποφασιστικότητα και τις ικανότητές σου. Μην υποτιμάς το γεγονός, πως αυτό, μπορεί να ενισχύσει τη γοητεία σου πάρα πολύ. Είτε παίρνεις στάση είτε υπερασπίζεσαι μια συγκεκριμένη αρχή, το ταίρι σου, θα θαυμάσει την επιμονή σου.

Λέων: Η εστίαση σε οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που απαιτεί προσοχή στη σχέση σου, μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο. Αν εσύ και ο εραστής σου, δεν έχετε λόγους να πετύχετε ένα συμβιβασμό με κάποιο τρόπο τώρα, τότε ο ουρανός επισημαίνει ότι θα έχετε καλό λόγο να το κάνετε σύντομα. Ένας κοινός στόχος θα μπορούσε τελικά να ξεκινήσει, χάρη στις συνδυασμένες σας προσπάθειες.

Παρθένος: Η φαντασία σου, θα σου δημιουργήσει πολλές εικόνες ή αναμνήσεις από το παρελθόν. Όσο άνετα κι αν αισθάνεσαι με τις σκέψεις που κάνεις για μια προηγούμενη σχέση, είναι απίθανο να διαρκέσει αυτό το συναίσθημα, μέχρι να επιστρέψεις στη Γη… και μάλλον απότομα. Ίσως το ταίρι σου δεν είναι τόσο κατάλληλο πρόσωπο, όσο ένας στενός φίλος, για να συζητήσεις τι ή ποιος συνεχίζει να εξιτάρει τη φαντασία σου και τον τρόπο που πρέπει να ξεφύγεις από το παρελθόν….και να προχωρήσεις.

Ζυγός: Κάτι στα ερωτικά σου, πιθανότατα δεν είναι τόσο επείγον όσο και χρονικά ευαίσθητο. Και καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι είναι ακριβώς έτσι, δεν νιώθεις την τάση να βιαστείς σε ό, τι μπορεί να σου δώσει περισσότερο χρόνο. Αν πρέπει να παραταθεί μια συγκεκριμένη προθεσμία για ένα συγκεκριμένο σχέδιο, τότε παράτεινε το. Το πολύ στρεσάρισμα για να επιτευχθεί άμεση πρόοδος, μπορεί να προέρχεται από σένα. Χαλάρωσε και απόλαυσε αυτό που μπορείς να απολαύσεις, εδώ και τώρα.

Σκορπιός: Η καλή εμφάνιση απέναντι στον εραστή σου, είναι εξαιρετικά σημαντική για σένα. Ωστόσο, αν θέλεις πραγματικά να τον εντυπωσιάσεις, τότε δείξε του πως εννοείς όσα λες ή πως παίρνεις σοβαρά μια υπόσχεση. Αυτό μπορεί να απαιτήσει από σένα να δώσεις προτεραιότητα σε ό,τι χρειάζεται προσοχή τώρα….. και να αποφύγεις τυχόν περισπασμούς, προς το παρόν.

Τοξότης: Τα αισθήματα και τα συναισθήματά σου θα έχουν σκαμπανεβάσματα αυτή τη στιγμή και ίσως να σε κάνουν να μοιάζεις ασταθής ή ασυνεπής απέναντι στον αγαπημένο σου. Αντί να εστιάσεις σ’ αυτό που θα σου πάρει υπερβολικά μεγάλο χρόνο ή που απαιτεί υπερβολική προσπάθεια στη σχέση σου, επικεντρώσου στην δημιουργία της σταθερότητας, όπου χρειάζεται. Η αντιμετώπιση αυτού που είναι εκρηκτικό, θα βοηθήσει για να συμβεί.

Αιγόκερως: Η μακροπρόθεσμη πρόοδος στα ερωτικά σου, μπορεί να επιτευχθεί με λεπτές, αντί για τεράστιες χειρονομίες από την πλευρά σου. Η ικανότητά σου να κάνεις την καρδιά του εραστή σου να χτυπά γρηγορότερα, με εστιασμένες και προσεγμένες κινήσεις, αυξάνεται τώρα. Είτε πρόκειται για ένα ειλικρινές δείγμα αγάπης είτε για ένα δώρο που μιλάει από μόνο του και δεν χρειάζεται εξηγήσεις τη σημασία του…. η φαντασία σου, είναι το ισχυρότερο πλεονέκτημα, για τις ερωτικές σου υποθέσεις τώρα.

Υδροχόος: Μια διαδικασία στα ερωτικά σου, θα μπορούσε να κλείσει ευχάριστα, αλλά μπορεί να δεις τη γραμμή του τερματισμού, πιο μακριά από ό,τι είναι πραγματικά. Αυτό που ήθελες να συμβεί ή η εξέλιξη που ελπίζεις…. είναι πολύ πιο εύκολη από ό, τι πιστεύεις. Μην εγκαταλείπεις αυτό το καίριο στάδιο του παθιασμένου ταξιδιού σου. Με συνεπή, ειλικρινή προσπάθεια, εξασφαλίζεις, μια σημαντική ανακάλυψη.

Ιχθύες: Το να αντιμετωπίζεις ένα επαναλαμβανόμενο ζήτημα στα ερωτικά σου, θα σε αποστραγγίσει και να σε κάνει να αναρωτιέσαι, αν θα λυθεί ποτέ. Εντούτοις, μπορεί να συνεχίσει να επαναλαμβάνεται επειδή του δίνεις υπερβολική σημασία, κάθε φορά που εμφανίζεται. Αυτό συμπεριλαμβάνει κι εσένα που κοιτάς προς τα πίσω, αντί να στραφείς μπροστά και να πετύχεις το παθιασμένο δυναμικό σου! Θα χρειαστεί να αποκτήσεις εμπειρίες από αυτό, και να προχωρήσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments