Αυτοκίνητο

BMW: Συνεχίζει την επένδυση στον χώρο της ηλεκτροκίνησης

BMW: Συνεχίζει την επένδυση στον χώρο της ηλεκτροκίνησης
Η BMW θα συνεχίσει να επενδύει στο χώρο της ηλεκτροκίνησης, μετά την ανοδική τάση στις πωλήσεις των οχημάτων της.

Το πρώτο τρίμηνο του 2019 οι παραδόσεις του επιτυχημένου μοντέλου της γερμανικής εταιρείας, i3, συνέχισαν την ανοδική τάση τους. Συγκεκριμένα σημείωσαν μια αύξηση της τάξεως του 16,2% με 9.227 μονάδες συγκριτικά με το αντίστοιχο περσινό τρίμηνο. Τα plug-in υβριδικά οχήματα του ομίλου σημειώνουν επίσης υψηλή ζήτηση. Για παράδειγμα, πάνω από το ένα τέταρτο όλων των μοντέλων της BMW σειράς 2 Active Tourer που παραδόθηκαν σε πελάτες είναι ηλεκτροκίνητα. Ταυτόχρονα, σχεδόν το 20% των συνολικών πωλήσεων Mini Countryman είναι μοντέλα με plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης.

Στη Νορβηγία, μία από τις παγκοσμίως μεγαλύτερες αγορές για ηλεκτροκίνητα οχήματα, τα πλήρως ηλεκτρικά και τα plug-in υβριδικά μοντέλα αποτελούν περίπου τα τρία τέταρτα όλων των παραδόσεων της γερμανικής εταιρείας και του Mini. Από τα τέλη του 2019, μεταξύ αυτών θα είναι το πλήρως ηλεκτρικό Mini Electric. Αυτό θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Οξφόρδης. Παράλληλα, από το 2020, θα βρίσκεται στις αγορές και το νέο μοντέλο της γερμανικής εταιρείας iX 3. Το συγκεκριμένο μοντέλο θα παράγεται στο Shenyang της Κίνας.

Αυξάνονται συνεχώς τα ηλεκτρικά μοντέλα της BMW

Μαζί με τα καινοτόμα BMW i3, BMW i4 και BMW iNEXT, το Group θα διαθέτει πέντε πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα στην αγορά μέχρι το 2021 και ο αριθμός αυτός προγραμματίζεται να αυξηθεί σε τουλάχιστον δώδεκα μοντέλα μέχρι το 2025.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments