Μedia

Survivor διαρροή 10/5/19: Μόνο έτσι θα συνεχιστεί το reality

Survivor διαρροή 10/5/19: Μόνο έτσι θα συνεχιστεί το reality
Survivor διαρροή 10/5/19: Μόνο με έναν τρόπο θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν το reality επιβίωσης.

Survivor διαρροή 10/5/19: Ο φετινός κύκλος του reality επιβίωσης έχει τα χαμηλότερα νούμερα από τη μέρα που επέστρεψε στην Ελληνική τηλεόραση. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν από τον Τούρκο παραγωγό και την είσοδο αγαπημένων παικτών, τα πράγματα δεν έγιναν καλύτερα για το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Τα χαμηλά νούμερα σημαίνουν λιγότερους χορηγούς και αυτό φέρνει λιγότερα χρήματα στα ταμεία του τηλεοπτικού σταθμού. Οι άνθρωποι του καναλιού δεν έχουν διάθεση να πληρώνουν ένα ακριβό πρόγραμμα που δεν φέρνει πίσω τα λεφτά που επενδύονται. Ήδη έχει δρομολογηθεί το πρόωρο τέλος του φετινού κύκλου. Ωστόσο υπάρχει ένα “αγκάθι” για τη νέα σεζόν.

View this post on Instagram

Black is back Selfie with @acunilicali #SurvivorGR #Survivor2019 #SkaitvGR @skaitv.gr

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

 Survivor διαρροή 10/5/19: Μόνο έτσι θα πει “ναι” το ΣΚΑΪ

Ο Ατζούν Ιλιτζάλι είχε συμφωνήσει με το ΣΚΑΪ για νέο κύκλο του reality επιβίωσης και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Στο σταθμό του Φαλήρου έχουν σοβαρές αμφιβολίες για το αν πρέπει να συνεχίσουν να προβάλουν το Survivor. Από την πλευρά του ο Τούρκος παραγωγός πιστεύει πως το reality δεν έχει “πεθάνει” για το Ελληνικό κοινό.

Από την πλευρά τους στο ΣΚΑΪ έχουν ξεκαθαρίσει πως θα δεχτούν να παιχτεί νέο Survivor μόνο με έναν τρόπο. Αν έχει το χαρακτήρα “All Star” και φυσικά τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Πριν από λίγο καιρό ο νικητής του πρώτου κύκλου δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στον Άγιο Δομίνικο.

Βάσει όσων γνωρίζουμε μέχρι τώρα ο σταθμός του Φαλήρου για τη νέα τηλεοπτική σεζόν έχει δώσει το πράσινο φως για τα «The Voice», «My Style Rocks» και «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Σχετικά με το Powe of love, οι πληροφορίες αναφέρουν πως δύσκολα θα συνεχιστεί και τη νέα χρονιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments