Video

Survivor: Άφθονο γέλιο για τους παίκτες στο παιχνίδι ερωτήσεων (vids)

Survivor: Άφθονο γέλιο για τους παίκτες στο παιχνίδι ερωτήσεων (vids)
Survivor: Μία "επιστημονική" ερώτηση προκάλεσε άφθονο γέλιο στους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Το επεισόδιο της Πέμπτης στο Survivor είχε παιχνίδι ερωτήσεων. Κάθε φορά που υπάρχει τέτοιο “αγώνισμα” όλοι γνωρίζουν ότι πρόκειται να ακολουθήσουν άκυρες ερωτήσεις που θα προσφέρουν γέλιο τόσο στους παίκτες, όσο και στους τηλεθεατές. Έτσι και έγινε λοιπόν.

Η κορυφαία και καλύτερη ερώτησή έτυχε στον Νίκο και τον Σπύρο και ακολούθησε χαμός από τους παίκτες. Ήταν μία επιστημονική ερώτηση και άκρως αντρική. Η ερώτηση, λοιπόν, ήταν «Πόσες θερμίδες ανά μέσο όρο καίει ένας άνδρας κατά τον αυνανισμό». Ο Νίκος απάντησε 220 θερμίδες, ενώ ο Σπύρος 25. Φυσικά ο Νίκος είπε πάρα πολλές, με αποτέλεσμα να τον πειράζουν οι υπόλοιποι παίκτες.

Για να γνωρίζετε πάντως η σωστή απάντηση είναι 75 θερμίδες.

Survivor: Ράγισε καρδιές ο Κυριάκος με τον θάνατο της μητέρας του! «Την έχασα μέσα σε 6 μήνες»

Ο Κυριάκος Πελεκάνος ράγισε καρδιές στο Survivor μιλώντας για τον θάνατο της μητέρα του. Είχε βουρκώσει και στο επεισόδιο της Τετάρτης, καθώς το έπαθλο είχε σχέση με τις μαμάδες των παικτών. Ο Κυριάκος μίλησε για τον θάνατο της μαμάς του, η οποία έφυγε νικημένη από τον καρκίνο πριν δύο χρόνια.

Τα λόγια του παίκτη της άσπρης ομάδας ήταν συγκλονιστικά, καθώς δεν περίμενε να χάσει τη μητέρα του η οποία έφυγε από τη ζωή μέσα σε 6 μήνες από τότε που έγινε η διάγνωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments