Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις (10/5/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις (10/5/19)
Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (10/5/19). κριός: Θα αγωνιστείς για να δείξεις αυτοσυγκράτηση, στην ερωτική σου ζωή, αυτή τη στιγμή. Όμως, αν συγκρατηθείς, θα εξασφαλίσεις ότι θα διατηρήσεις τον έλεγχο των αισθημάτων σου και θα μπορέσεις να κατευθύνεις τα ερωτικά σου. Πλησιάζεις σε μια εποχή που θα μπορείς να χαλαρώσεις και να επιτρέψεις σε μια κατάσταση να εξελιχθεί, όπως προτίθεται να κάνει. Προς το παρόν, προσπάθησε να δημιουργήσεις τα σταθερά θεμέλια, που έχει ανάγκη, η σχέση σου.

ταύρος: Μια αλλαγή στάσης ή ενδεχομένως, μια μεγαλύτερη προθυμία από την πλευρά σου ν’ ανοιχτείς περισσότερο, θα διευκολύνει μια συζήτηση με το ταίρι σου, που μπορεί να γίνει πολύ ευχάριστη και ανακουφιστική. Μπορεί να υπήρχε ένα ζήτημα που φοβόσουν να φέρεις στο φως και η αυτοπεποίθησή σου, να ήταν το μόνο που χρειαζόταν για να δείξεις λίγο πιο ευάλωτη, όπου ήταν απαραίτητο.

δίδυμοι: Θα νιώθεις σαν να υπερασπίζεσαι περισσότερο από όσο σου αναλογεί την εξέλιξη της σχέσης σου…και θα πιστέψεις λανθασμένα πως ο εραστής σου, δεν είναι πρόθυμος ν’ αναλάβει το δικό του μερίδιο ευθύνης. Αυτό θα δημιουργήσει, μόνο άδικες και περιττές πιέσεις. Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο ευέλικτη. Μπορεί ο τρόπος σου, να δείχνει πως δε θέλεις να συνεργαστείς μαζί του, και γι’ αυτό ο εραστής σου, επιλέγει να αποστασιοποιηθεί.

καρκίνος: Με την αισιοδοξία και την εμπιστοσύνη που σου προσφέρει το σύμπαν, μπορείς να κάνεις αξιοσημείωτη πρόοδο στη σχέση σου, σε όποιο τομέα θέλεις…και για όσο θέλεις. Ο δυνατή αυτοπεποίθηση που εκπέμπεις, θα μπορούσε επίσης να είναι περισσότερο γοητευτική, από ό, τι συνειδητοποιείς. Η ανοιχτή πλευρά σου καλείται επίσης να βγει και να παίξει…. κι αυτό ενθαρρύνει τον εραστή σου, να κάνει το ίδιο. Θα σου υπενθυμίσω, πώς το γέλιο μπορεί να είναι το πιο ισχυρό αφροδισιακό.

Φωτογραφία: Pixabay

λέων: Προσπάθησε να δεις ένα λάθος στην κρίση σου, σαν μια εμπειρία! Κάτι που πιστεύεις πως έκανες λάθος ή που θα έκανες διαφορετικά αν ήξερες τότε, αυτά που γνωρίζεις τώρα. Αυτό που προτιμάς να βλέπεις απαισιόδοξα, είναι αυτό που πρέπει να εκτιμήσεις περισσότερο. Οι τρέχουσες συνθήκες της ερωτικής σου ζωής, μπορούν να γίνουν με πολύ πιο θετικό και εμπνευσμένο τρόπο, αν αφήσεις τον εαυτό σου ν’ απελευθερωθεί απ’ αυτές τις σκέψεις.

παρθένος: Μπορεί να έχεις σταθερές απόψεις για το πώς πρέπει να λυθεί ένα ρομαντικό θέμα ….και ο εραστής σου, θα μπορούσε να έχει τις δικές του. Όσο κι αν συμφωνείς πως η ζωή θα ήταν βαρετή αν όλοι συμφωνούσαν με όλα, φαίνεται ότι θέλεις να σπάσεις ένα αδιέξοδο, αυτή τη στιγμή. Ο ουρανός υπονοεί ότι η ένταση μπορεί να έχει διασκεδαστικά ή παιχνιδιάρικα χαρακτηριστικά, αν μπορέσεις να δεις πέρα από το σύννεφο της σοβαρότητας που τα περιβάλλει. Είναι πιθανό ότι αν πάρεις πολύ σοβαρά ένα θέμα, το καθιστάς άσκοπα μεγαλύτερο.

ζυγός: Γνωρίζεις πως υπάρχει ένα ζήτημα σχετικά με το χρονοδιάγραμμά σου και με το πόσο λίγο διαθέσιμο χρόνο έχεις, για να κάνεις την πρόοδο που θέλεις στη σχέση σου. Προσπάθησε να σκεφτείς, ποιος είναι ο λόγος, που πιστεύεις πως είναι απαραίτητο να νιώθεις πως επείγει, η πρόοδος που επιθυμείς. Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, για το λόγο που πιστεύεις ότι πρέπει να επισπεύσεις τα πράγματα…. και γιατί. Μια αργή και σταθερή προσέγγιση είναι καλύτερη τώρα, ειδικά αν πρόκειται να εντοπίσεις τις ρομαντικές ευκαιρίες, που ο ουρανός επιμένει, να σου επιστείει την προσοχή.

σκορπιός: Θα θελήσεις να δεις περισσότερα έργα, από λόγια στη σχέση σου. Ωστόσο, μην αποκλείσεις πώς ο εραστής σου, μπορεί να περιμένει το ίδιο από σένα. Εσύ και το αντικείμενο του πόθου σου, ίσως να περιφέρεστε γύρω από ένα συγκεκριμένο ζήτημα και ίσως να έφτασε η ώρα να μιλήσετε ανοιχτά. Προετοιμαστείτε για κινήσεις, ώστε να ενισχύσετε ό,τι συζητήσετε και συμφωνήσετε.

τοξότης: Ορισμένες καταστάσεις στα ερωτικά σου, θα σε κάνουν να νιώσεις απαισιόδοξη με την ερωτική σου ζωή, ή θα ρίξουν ένα σκοτεινό σύννεφο πάνω από τη σχέση σου. Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην επικεντρωθείς σ’ αυτό που πιστεύεις ότι είναι πέρα από τον έλεγχό σου ή πως θα πάρει πολύ χρόνο για να προχωρήσει και ν’ αποδώσει καρπούς. Όσο περισσότερο ανυπομονείς, τόσο περισσότερο θ’ απογοητεύεσαι.

αιγόκερως: Θα πρέπει να γνωρίζεις, πως η προσπάθεια να διατηρήσεις άριστες τις καταστάσεις στη σχέση σου, μπορεί να δημιουργήσει ανισορροπίες. Η εμμονή σου, να πιστεύεις και να συνεχίζεις την προσπάθεια, θα σε κάνει ν’ αντιληφθείς σύντομα, πως ο εραστής σου έχει συνηθίσει και νιώθει πολύ άνετα, με τη δοτική σου πλευρά. Με τις επερχόμενες καταστάσεις όμως, ενδέχεται να μην χρειαστεί να γίνει σαφές.

υδροχόος: Θα νιώσεις ενθουσιασμένη στην ιδέα να κάνεις πραγματικότητα κάποια ερωτικά σου οράματα. Και θα ψάξεις να βρεις τρόπους για να τα καταφέρεις. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζεις, πως πρέπει να το κρατήσεις μυστικό για λίγο ή ίσως επ’ αόριστο. Το παθιασμένο δυναμικό σου, απαιτεί να εστιάσεις, σε ό,τι είναι ρεαλιστικό. Αν νιώθεις πως παίρνεις ένα υπολογισμένο ρίσκο, μπορεί να σου φανεί συναρπαστικό. Τότε αν θέσεις μια ρεαλιστική προσδοκία, θα μπορούσε να αξίζει την προσπάθεια.

ιχθύες: Κάτι ή κάποιος μπορεί να γίνει μικρότερο εμπόδιο στην ερωτική σου ζωή, ειδικά αν το σκεφτόσουν πολύ, τελευταία. Αυτό σου επιτρέπει να κοιτάξεις με ρεαλισμό μπροστά, σε όποια κατεύθυνση θέλεις να κινηθεί η σχέση σου. Η ερωτική σου ζωή είναι ένα ανοιχτό βιβλίο τώρα, γι’ αυτό χρησιμοποίησε την εκπληκτική φαντασία σου, για να δημιουργήσεις μια ιστορία που θα σε εμπνεύσει και θα σε ενθουσιάσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments