Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις (11/5/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις (11/5/19)
Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (11/5/19). κριός: Αν αισθάνεσαι τον ενθουσιασμό ή την έντονη προσδοκία του άγνωστου που διαπερνά τη σχέση σου αυτό το διάστημα, τότε πείσε τον εαυτό σου, ότι δεν κινδυνεύεις να απογοητευτείς, αγκαλιάζοντάς τον. Υπάρχει ένα υποστηρικτικό σύμπαν που σε ενθαρρύνει, για να αναγνωρίσεις και να δεχτείς μια αλλαγή που έχει σημαντικές δυνατότητες να φέρει την αρμονία σε όσα είχαν γίνει πρόσφατα, πηγή αβεβαιότητας ή δυσφορίας.

ταύρος: Όσο ενδιαφέρουσα κι αν είναι η πρόοδος στα ερωτικά σου, φαίνεται πως θα προσπαθήσεις έντονα να διασφαλίσεις, πως δε θα ξεπεραστούν κάποια όρια, ώστε να θυσιάσεις ή να θέσεις σε κίνδυνο τις αρχές σου. Είσαι πρόθυμη να προσαρμοστείς στο όνομα της αγάπης…. αλλά όχι αν απαιτηθεί ν’ αλλάξεις σαν άτομο. Αν πρέπει να βάλεις φρένο σε μια διαδικασία για να την επιβραδύνεις προς το παρόν, τότε κάνε το.

δίδυμοι:  Η ερωτική σου ζωή, μπορεί να ωφεληθεί από μια λεπτή, ίσως περισσότερο στοχαστική προσέγγιση της αγάπης και του ρομαντισμού τώρα. Μπορεί να νιώσεις πως αν αφήσεις λίγο χώρο για ν’ αναπνεύσει το ταίρι σου, θα είναι καλύτερο, από μια άμεση προσέγγιση. Μπορείς να κερδίσεις περισσότερα βλέποντας τι εκτυλίσσεται, χωρίς να αισθάνεσαι ότι πρέπει να βρίσκεσαι στη μέση όλων. Μια μικρή απόσταση, θα μπορούσε να σε κάνει πολύ γοητευτική στα μάτια του εραστή σου.

καρκίνος: Έχεις ξεκάθαρες και αναμφισβήτητες ενδείξεις πως αυτό που θεωρούσες πως ήταν πέρα από τον έλεγχό σου, είναι κάτι που μπορείς να το αλλάξεις. Η περίοδος της αναμονής και της αβεβαιότητας, τελειώνει. Τώρα που πιστεύεις ότι η ανάληψη πρωτοβουλίας μπορεί… και θα κάνει τη διαφορά, θα δώσεις ό, τι χρειάζεται για να πετύχεις την εκπλήρωση και τη σταθερότητα στη σχέση σου.

λέων: Ρίχνοντας μια ματιά σ’ αυτό που θα μπορούσε να είναι εφικτό στη σχέση σου, θα είναι αρκετό για να σ’ εμπνεύσει και να σ’ ενθαρρύνει να κάνεις ένα τολμηρό βήμα. Ή θ’ αρχίσεις να εξερευνείς, αυτό που είχες διαγράψει, επειδή πίστευες πως δεν ήταν ρεαλιστικό. Κάτι που φαινόταν να μην είναι εμπνευσμένο, αποκτάει τελικά μεγάλες δυνατότητες. Παρόλο που μπορεί να έχεις μια σύντομη εικόνα για το παθιασμένο δυναμικό σου, θα μπορούσε να σου προσφέρει αρκετά κίνητρα, για τώρα.

παρθένος: Η αντίδραση σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις της σχέσης σου, θ’ απαιτήσουν να δείξεις περισσότερο πάθος και αποφασιστικότητα. Κάτι τέτοιο μπορεί να είναι χρήσιμο με πολλούς τρόπους. Θα μπορούσες να μπεις στον πειρασμό να γίνεις πιο αυθόρμητη, αν πρόσφατα ένιωθες πως έπρεπε να είσαι αντιδραστική. Χρησιμοποίησε το πάθος και την αποφασιστικότητά σου με σωστό τρόπο και θα έχεις έναν πολύ πραγματικό λόγο, να νιώθεις ερωτευμένη κι ευτυχισμένη!

ζυγός: Ό,τι είναι αυτό που θέλεις ή δεν θέλεις στη σχέση σου, πρόκειται να ξεκαθαρίσει. Ακόμη και αν αυτή η διαδικασία εξάλειψης απαιτήσει να απελευθερώσεις τον εαυτό σου από ό,τι ή όποιον, σου έχει γίνει συνήθεια….κι όχι από βαθιά επιθυμία να το κάνεις. Οι αλλαγές που έχουν συμβεί τώρα θα είναι μεγάλες και χρήσιμες…και θα σε απελευθερώσουν από αυτό που λειτουργούσε σαν άγκυρα, για κάποιο χρονικό διάστημα.

σκορπιός: Θα μπορούσες να κάνεις ότι μπορείς για να καθησυχάσεις τον σύντροφό σου ή να τον κάνεις να νιώσει πιο άνετα. Αυτό είναι καλό, εφόσον οι λόγοι σου είναι αυθεντικοί, προέρχονται από τα βάθη της καρδιάς σου και δεν περιλαμβάνουν κάποιο αίσθημα ευσυνειδησίας, υποχρέωσης…..ή ενοχής! Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, για τους λόγους που το κάνεις. Το λιγότερο, θα μπορούσε να είναι αρκετό, αυτή τη στιγμή.

τοξότης: Η έμφυτη περιέργειά σου, μπορεί να σε παροτρύνει να εξερευνήσεις μια ανεξερεύνητη ρομαντική περιοχή ή μια σχέση. Ωστόσο, η ανυπομονησία σου, θα δημιουργήσει επιπλοκές! Ειδικά αν ξεπεράσεις τα όρια της ιδιωτικής ζωής, του εραστή σου. Αν ανακαλύψεις το μυστικό του, βεβαιώσου τουλάχιστον, πως δε θα βγάλεις άμεσα συμπεράσματα. Είναι πιθανό να λάβεις μια λογική εξήγηση, αλλά να είσαι έτοιμη, να δώσεις κι εσύ κάποιες εξηγήσεις.

αιγόκερως: Έχοντας επενδύσει σημαντική συναισθηματική…. και ενδεχομένως φυσική ενέργεια σε μια ξεχωριστή σχέση, αντιστέκεσαι στο να παρακολουθήσεις και να περιμένεις να δεις πώς θα ανταποκριθεί ο ενδιαφερόμενος. Όσο κι αν θέλεις ν’ ανταποκριθεί με συγκεκριμένο τρόπο, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσεις, πως οι προσπάθειές σου, δεν έχουν περάσει απαρατήρητες ή δεν έχουν εκτιμηθεί. Η αναγνώριση ή η ευγνωμοσύνη μπορεί να καθυστερήσει…. αλλά έρχεται.

υδροχόος: Τα συναισθήματα μπορεί να είναι έντονα αυτή τη στιγμή και ενδεχομένως να ενταθούν περισσότερο, εξαιτίας αυτού που φαίνεται ευμετάβλητο στη σχέση σου. Είναι πιθανό αυτό που θα μάθεις, να ενισχύσει την αβεβαιότητα και τις ανασφάλειές σου! Όμως προσπάθησε να εστιάσεις σε ό,τι είναι συναρπαστικό και εμπνευσμένο μέσα από το άγνωστο. Αν οι τρέχουσες συνθήκες, σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις ή να ξεπεράσεις κάποιους φόβους, τότε ακόμα καλύτερα.

ιχθύες: Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να μάθεις από τον εραστή σου… τότε ρώτησέ τον. Η διαίσθησή σου, μπορεί να γεμίσει πολλά κενά, αλλά οι πιο άμεσες και ακριβείς πληροφορίες, μπορούν να προέρχονται από ερωτήσεις που ενθαρρύνουν μια ειλικρινή απάντηση. Μην επιτρέψεις στις υποθέσεις να παίξουν κάποιο ρόλο στις αποφάσεις ή τις ενέργειές σου. Αν αυτό που πρέπει να γνωρίζεις αφορά τον εραστή σου, πάρε τις απαντήσεις απευθείας απ’ αυτόν…. και από πουθενά αλλού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments