Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους σήμερα Σάββατο (11/5/19)

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους σήμερα Σάββατο (11/5/19)
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο (11/5/19)

Ζώδια: Τι λένε οι προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου 2019. Κριός: Σήμερα είστε αναγκασμένοι να αντιμετωπίσετε αγενείς ανθρώπους. Αντί να πνίξετε όποιον σας μπαίνει στο μάτι, γυρίστε και άλλο μάγουλο. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε μια βαθιά ανάσα. Ακόμα κι αν έχετε δίκιο, δεν αξίζει να το παλέψετε. Δεν θα μπορέσετε να τους αλλάξετε μυαλά, ανεξάρτητα από το πόσο πολύ θα φωνάξετε.

Ταύρος: Η ικανότητά σας να εκθέτετε την ηλιθιότητα των άλλων είναι εξαιρετικά έντονη σήμερα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τριγυρίζετε λέγοντας σε όλους τι λάθος κάνουν. Μερικές φορές, είναι καλύτερο να κρατάτε το στόμα σας κλειστό και να τους αφήνετε να εκτίθενται από μόνοι τους.

Δίδυμοι: Η ικανότητά σας να κάνετε τους άλλους να αισθάνονται άνετα θα σας πάει μακριά σήμερα. Μην εκπλαγείτε εάν οι άλλοι αναζητούν τα σοφά σας λόγια για να βγουν από μια άσχημη κατάσταση. Η ηρεμία σας θα εντυπωσιάσει πολύ κάποιον/ – άλλη μια επιτυχία στο ενεργητικό σας!

Καρκίνος: Η προσωπική ευθύνη είναι ακριβώς αυτό – είναι δική σας. Μην βάζετε τη ζωή σας στα χέρια κάποιου άλλου. Εάν δεν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά, μην αγοράσετε κάτι. Αν θέλετε να κάνετε σεξ με κάποιον, φροντίστε να έχετε μαζί σας προφυλακτικά. Εάν πιείτε, μην οδηγήσετε. Πάρτε τις δικές σας αποφάσεις και ζήστε σύμφωνα με τους δικούς σας κανόνες.

Λέων: Προσέξτε την αλαζονεία σας σήμερα. Αν βλέπετε ότι χάνετε τον έλεγχο συγκρατήστε τον εαυτό σας. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για τις ανασφάλειες σας- στην πραγματικότητα, τους ξενερώνουν όλους. Αντ ‘αυτού, μάθετε τι σας διαφεύγει. Η αυτοεκτίμησή σας είναι σε κίνδυνο. Και πρέπει να κάνετε κάτι για αυτό.

Παρθένος: Πρόκειται να έρθετε αντιμέτωποι με διπροσωπία και μάλιστα από κάποιον/α από τον/την οποίο/α δεν το περιμένατε. Αυτός είναι ο λόγος που εναπόκειται σε εσάς να προσέχετε περισσότερο με ποιους βγαίνετε ραντεβού. Κάντε τους ερωτήσεις. Ζητήστε διευκρινίσεις. Αν νιώσετε ό,τι κάτι δεν πάει καλά, μην το συνεχίσετε.

Ζυγός: Η ικανότητά σας να μην επηρεάζεστε από την ασχήμια είναι πολύ έντονη σήμερα. Ενώ όλοι οι άλλοι φωνάζουν και ουρλιάζουν ο ένας στον άλλο, εσείς είστε αλλού, έξω από τσακωμούς και διαφωνίες. Εσείς έχετε αφιερώσει τη μέρα σας στο να γνωρίσετε καινούργια άτομα, να κάνετε φίλους και να κλείσετε ραντεβού με υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους. Αφήστε όλους τους άλλους να σκοτώνονται.

Σκορπιός: Μια καθαρή σχέση είναι μια καλή σχέση. Έτσι, εάν κάποιος/α υποψήφιος/α ερωτικός/ή σύντροφος ζητήσει να σας δανειστεί κάποια χρήματα, σκεφτείτε προσεκτικά τις επιλογές σας. Τίποτα δεν μπορεί να καταστρέψει πιο γρήγορα ένα ρομάντζο που τώρα αρχίζει από γκρίνιες για ένα δάνειο που δεν έχει επιστραφεί στην ώρα του. Και δώστε προσοχή στην περίσταση – πρόκειται σίγουρα για προειδοποιητικό σημάδι.

Τοξότης: Αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες αλλά δεν είναι δική σας ευθύνη να χρηματοδοτείτε την καντίνα του γραφείου. Οπότε αν οι συνάδελφοί σας ζητήσουν την συνδρομή σας για το δώρο γενεθλίων ενός συναδέλφου ή για δώρο γάμου, δεν είναι κακό να αρνηθείτε να δώσετε χρήματα, ειδικά αν δεν γνωρίζετε καλά το συγκεκριμένο άτομο. Μην αισθάνεστε ένοχοι. Πρόκειται για την αυτοσυντήρηση σας.

Αιγόκερως: Μην εκπλαγείτε εάν λάβετε μία πρόσκληση για γάμο ή μια άλλη εκδήλωση όπου απαιτείται να απαντήσετε αν θα παρευρεθείτε εκ των προτέρων. Εάν η πρόσκληση αναφέρει το όνομά σας μόνο, μην ρωτήσετε τον οικοδεσπότη εάν μπορείτε να φέρετε συνοδό. Καλύτερα να πάτε μόνοι. Σίγουρα θα γνωρίσετε κάποιον/α που επίσης έχει πάει ασυνόδευτος/η.

Υδροχόος: Δεν πρέπει να αισθάνεστε άσχημα ή ενοχές αν πείτε όχι. Μάλιστα, θα πρέπει να ενστερνιστείτε την ελευθερία και την ικανότητά σας να στέκεστε στα πόδια σας. Ο χρόνος σας πιέζει, οπότε όταν σας ζητηθεί να αναλάβετε περισσότερες εργασίες, σκεφτείτε μήπως πρέπει να αρνηθείτε. Χρειάζεστε χρόνο για να φροντίσετε την κοινωνική σας ζωή.

Ιχθύες: Οι συντονισμένες δεξιότητες στις συζητήσεις θα σας φανούν χρήσιμες στα ραντεβού σας. Οπλιστείτε με τουλάχιστον τρία θέματα για τα οποία μπορείτε να μιλήσετε σε περίπτωση που η συζήτηση βαλτώσει. Ξαναδιαβάσετε το διαδικτυακό προφίλ του ατόμου που θα συναντήσετε – θα βρείτε πολλές ιδέες εκεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments