Video

Viral: Τερματοφύλακας στην Αυστραλία έπιασε τέσσερα πέναλτι (vid)

Viral: Τερματοφύλακας στην Αυστραλία έπιασε τέσσερα πέναλτι (vid)
Viral έγινε ο τερματοφύλακας της Περθ Γκλόρι, Λίαμ Ρέντι, ο οποίος απέκρουσε τέσσερα πέναλτι, ενώ σκόραρε και ο ίδιος στη διαδικασία, χαρίζοντας στην ομάδα του την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος.

Κάτι το… αδιανόητο κατάφερε ο τερματοφύλακας της Περθ Γκλόρι, Λίαμ Ρέντι, ο οποίος κατάφερε να γίνει viral. Τι έκανε ο Αυστραλός τερματοφύλακας; Ας το πάρουμε από την αρχή. Η ομάδα του αγωνιζόταν στον ημιτελικό του πρωταθλήματος Αυστραλίας κόντρα στην Αντελάιντ Γιουνάιτεντ. Η αναμέτρηση ήταν πραγματικά συγκλονιστική. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 3-3 μετά το πέρας τόσο του 90λέπτου, όσο και της παράτασης κι έτσι οδηγήθηκαν στα πέναλτι.

Εκεί είχε έρθει η ώρα να λάμψει το «άστρο» του Ρέντι. Ο 37χρονος τερματοφύλακας έκανε μια απίστευτη εμφάνιση. Όχι μόνο απέκρουσε τέσσερις εκτελέσεις πέναλτι των αντιπάλων του, αλλά έβαλε και το «κερασάκι στην τούρτα» σκοράροντας και ο ίδιος. Όπως ήταν λογικό, η Περθ Γκλόρι νίκησε με 5-4 στη διαδικασία των πέναλτι και πήρε την πρόκριση στον τελικό με μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα της.

Το βίντεο με τις αποκρούσεις του έχει ήδη γίνει viral. Μάλιστα στον επίσημο λογαριασμό της FIFA έχει ήδη αρκετά retweets.

Απολαύστε τον απίθανο Λίαμ Ρέντι:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments