Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις (12/5/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις (12/5/19)
Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (12/5/19). κριός: Θα νιώθεις ιδιαίτερα φιλόδοξη με τα ερωτικά σου…. κι ενδεχομένως με τρόπους που δε θα μπορείς να εξηγήσεις. Το μυαλό σου μπορεί να μην βγάζει νόημα γιατί συμβαίνει μια αλλαγή, αλλά η καρδιά σου μπορεί να καταλαβαίνει. Ακολουθείς μια απροσδόκητη κατεύθυνση και αν η διαίσθησή σου, σε προτρέπει να αναγνωρίσεις τις απτές αλλαγές που εκτυλίσσονται τώρα στα ερωτικά σου, τότε αυτό, θα πρέπει να είναι κάτι που πρέπει ν’ αγκαλιάσεις με ανοιχτό μυαλό – και με μια εξίσου, ανοιχτή καρδιά.

ταύρος:  Θα νιώθεις ήρεμη, επειδή έχεις ένα ακριβές όραμα για το ερωτικό σου μέλλον. Και γνωρίζεις, ότι μπορείς να δημιουργήσεις το μέλλον που θέλεις, όσο οι στόχοι της ερωτικής σου ζωής, είναι ρεαλιστικοί. Το να διατηρείς ήρεμη συμπεριφορά, θα σε βοηθήσει να κάνεις όχι μόνο βήματα, αλλά θα βάλεις και σταθερά θεμέλια. Όσο περισσότερο αγκαλιάζεις τις θετικές αλλαγές που συμβαίνουν στην ερωτική σου ζωή, τόσο πιο εύκολα θα εντοπίσεις τις επιλογές, που μπορεί να είχες αγνοήσει.

δίδυμοι: Έχεις τη θαυμάσια ικανότητα να είσαι αυθόρμητη και ευέλικτη τώρα! Ειδικά όταν πρόκειται να επικοινωνήσεις συναισθηματικά με τον εραστή σου. Θα νιώσεις επίσης, αισθητά πιο σίγουρη και πρόθυμη, ν’ αντιμετωπίσεις οτιδήποτε σου προκαλεί σύγχυση ή απογοήτευση, αντιμετωπίζοντας οτιδήποτε θέτει σε κίνδυνο την παθιασμένη σου ευδαιμονία – ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να μην αισθάνεσαι άνετα, κατά τη διαδικασία.

καρκίνος: Αρνείσαι να νιώσεις φόβο ή αμφιβολίες στα ερωτικά σου θέματα, επειδή είσαι με πάθος αφιερωμένη, στη διατήρηση της ευχάριστης θετικής ατμόσφαιρας που υπάρχει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Μπορείς να μετατρέπεις τα αρνητικά σε θετικά και ίσως να έχεις δει την πιο ευάλωτη πλευρά του συντρόφου σου. Αν αισθανθείς ότι έχει οριστεί ένα νέο προηγούμενο, σχετικά με τον τρόπο που ανοίγεστε μεταξύ σας και την ειλικρίνεια που υπάρχει ανάμεσά σας, τότε έχεις δίκιο!

λέων: Αν νιώθεις ότι οι συνθήκες στην ερωτική σου ζωή ή στη σχέση σου, δεν εξελίσσονται ακριβώς όπως είχες σχεδιάσει, τότε χαλάρωσε. Είναι πιθανό μια απροσδόκητη ευκαιρία, να σου προσφέρει κάτι υπέροχο. Μπορείς να δώσεις λιγότερη σημασία στον τρόπο που ξεδιπλώνεται στον συναισθηματικό σου κόσμο, ένα άκαμπτο σχέδιο. Καλύτερα να εστιάσεις στην ενίσχυση της θετικής ατμόσφαιρας ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, επειδή η σύνδεσή σας θα εμβαθύνει σύντομα, από μια εξέλιξη που δεν είδες να έρχεται!

παρθένος: Ο εραστής σου, μπορεί να είναι η πηγή εντάσεων στη σχέση σας! Και αυτό απαιτεί να χειριστείς μια συγκεκριμένη κατάσταση με προσοχή. Αν κι αυτό που σε κάνει να νιώθεις άβολα ή νευρικά θα σου δείξει τον καλύτερο τρόπο, για να ξεκινήσεις με την λύση του συγκεκριμένου προβλήματος. Ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεσαι αυτή την υπό πίεση κατάσταση, δε θα περάσει απαρατήρητος από τον εραστή σου.

ζυγός: Οι περιστάσεις θα μπορούσαν να είναι πολύ καλές όσο συνδέονται σε ένα βαθύτερο επίπεδο με κάποιον, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό τον γνωρίζεις. Με το πάθος και τη δημιουργικότητά σου, θα εκμεταλλευτείς την ευκαιρία να εκφράσεις όλα τα συναισθήματά σου. Η ήρεμη και αυθεντική ενέργεια που προσφέρεις σ’ αυτή τη σχέση, όχι μόνο θα σε βοηθήσει να πετύχεις το παθιασμένο σχέδιο ή το όραμά σου, αλλά θα σε ανταμείψει με τέτοιο τρόπο, που θα ζεστάνει την καρδιά σου.

σκορπιός: Αυτό που λέει κι αυτό που κάνει ο εραστής σου, θα είναι πολύ διαφορετικό, με αποτέλεσμα ν’ ακουστεί ένα προειδοποιητικό καμπανάκι στο κεφάλι σου. Μπορεί να αισθανθείς ότι μια σημαντική αλλαγή είναι απαραίτητη, για να νιώσεις πιο ήσυχη ή ασφαλής με τα ερωτικά σου, αυτή τη στιγμή. Έχεις περισσότερη δύναμη για να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, απ’ ότι συνειδητοποιείς. Όσο περισσότερο ανοίγεις το μυαλό και την καρδιά σου, τόσο πιο σωστά θα ενημερώσεις τον εραστή σου, για το τι θέλεις και χρειάζεσαι.

τοξότης: Αν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο τραβήξει το βλέμμα σου, τότε θα μπορούσε να είναι μxια πνευματική σύνδεση που αρχικά, σε προκαλεί. Ωστόσο, αν είσαι σε σχέση, τότε ίσως χρειαστεί να επιτρέψεις στον αγαπημένο σου, να μιλήσει για όσα σκέφτεται ή για όσα νιώθει. Αυτά που θα πει, μπορεί να είναι προκλητικά, αλλά με ανοιχτό μυαλό και υπομονετική διάθεση, μπορείς να γίνεις, ο ακροατής που χρειάζεται τώρα.

ζώδια: Οι ερωτικές σου υποθέσεις θα έχουν μια απολαυστικά άνετη αίσθηση αυτή τη στιγμή, αλλά οι ευθύνες σε άλλους τομείς, θα αποδειχθούν άχρηστοι ή ανεπιθύμητοι περισπασμοί. Μπορείς να επικεντρωθείς στα καθημερινά σου καθήκοντα, αλλά θα νιώθεις επιπλέον κίνητρα για ν’ αγκαλιάσεις αργότερα τις γλυκές, λεπτές πτυχές των ρομαντικών συνθηκών που επικρατούν στη σχέση σου. Άφησε τον εαυτό σου να απολαύσει τις αισθησιακές απολαύσεις που προσφέρονται. Αξίζει να επιβεβαιωθείς, για το πόσο αγαπημένη και λατρεμένη είσαι!

υδροχόος:  Αν ο εραστής σου επιμένει να είναι πεισματάρης ή αρνείται να δεχθεί την άποψή σου, τότε φυσικά και θα νιώσεις απογοητευμένη. Ωστόσο, μπορείς να διατηρήσεις ειρηνική την ατμόσφαιρα, δείχνοντας στο ταίρι σου, πόσο ανθεκτική είσαι, όταν χρειάζεται. Μην αφήνεις τις απογοητευτικές ενέργειες του αγαπημένου σου, να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα στη σχέση σας. Οτιδήποτε μπορεί να λυθεί αυτή τη στιγμή….. και η στάση σου μπορεί να κάνει ακριβώς αυτό που χρειάζεται, για να επιτευχθεί.

ιχθύες: Μια πληθώρα πληροφοριών, μπορεί να σε κάνει να νιώσεις μπερδεμένη ή απογοητευμένη, ειδικά αν αυτό που επεξεργάζεσαι έχει άμεση σχέση με τον εραστή σου. Ωστόσο, είναι καιρός να αποδεχτείς την αλήθεια σε οποιαδήποτε μορφή της. Είσαι έτοιμη να αγκαλιάσεις αυτό που δεν γνωρίζεις, γιατί υπάρχει κάτι ελκυστικό ή γοητευτικό γύρω του, ακόμα κι αν δεν μπορείς να δεις καθαρά, πού κατευθύνεται η σχέση σου. Τώρα το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να έχεις ανοιχτό μυαλό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments