Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους σήμερα Κυριακή (12/5/19)

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους σήμερα Κυριακή (12/5/19)
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή (12/5/19).

Ζώδια: Τι λένε οι προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 12 Μαΐου 2019. Κριός: Η αρνητικότητα είναι διάχυτη παντού σήμερα και μπορεί να χρειαστεί να βάλετε λίγη απόσταση έστω και σωματική ανάμεσα σε εσάς και την πηγή της για να τη γλιτώσετε.Αλλά η προσπάθεια αξίζει τον κόπο, αν θέλετε να περάσετε μια υπέροχη, χαλαρή μέρα.

Ταύρος: Πριν να φορτωθείτε με υπερβολικά πολλές λεπτομέρειες, σταματήστε για μια στιγμή και προσπαθήστε να κατανοήσετε τα βασικά στοιχεία. Σας έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι δεν χρειάζεται να τα διεκπεραιώσετε όλα σε μια μέρα; Μόλις καταλάβετε ποιες είναι οι προτεραιότητές σας, θα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε.

Δίδυμοι: Μπαίνετε στον πειρασμό να αρπάξετε το ντοσιέ από τα χέρια κάποιου/ας και να αναλάβετε τον έλεγχο, αφήνοντάς τους να προσπαθούν να σας το πάρουν πίσω. Θα πρέπει να περάσουν πάνω από το πτώμα σας. Χαλαρώστε με τον ανταγωνισμό – είναι υπερβολικά δύσκολη κατάσταση για εσάς.

Καρκίνος: Κάποιος/α συμπεριφέρεται σαν να τα έχει κάνει όλα μόνος/η του/της. Θα προτιμούσε να πνιγεί παρά να παραδεχτεί ότι εσείς κρύβεστε πίσω από την επιτυχία του/της. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Αφήστε τους να κοκορεύονται. Ακόμα κι αν όλοι οι άλλοι δεν μπορούν να αντιληφθούν τη συμβολή σας, οι κατάλληλοι άνθρωποι σας παρακολουθούν και σχεδιάζουν μεγάλα πράγματα για σας.

Λέων: Αν σήμερα επικοινωνήσετε με κάποιον πρόσωπο με πρόσωπο θα καταφέρετε να επιλύσετε ένα τεράστιο πρόβλημα. Έτσι, αν βρείτε κάποιο λάθος στο λογαριασμό σας ή αν μάθετε κάποιο δυσάρεστο κουτσομπολιό για τον εαυτό σας, σηκώστε το τηλέφωνο και ξεκαθαρίστε το. Τα μηνύματα και τα e-mail θα περιπλέξουν περισσότερο τα πράγματα.

Παρθένος: Θα θέλατε πολύ να βοηθήσετε έναν φίλο που βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση σήμερα, αλλά κι εσείς δεν είστε στα καλύτερά σας. Αν νομίζετε ότι σας περισσεύει ένα επιπλέον σωσίβιο, μπορείτε να τους το πετάξετε. Διαφορετικά μην θυσιάσετε την δυνατότητά σας να σωθείτε για κάποιον άλλο. Δεν αξίζει τον κόπο.

Ζυγός: Αποφύγετε τα πολλά λόγια σήμερα, επειδή είναι πιθανό να φέρετε κάποιον σε δύσκολη θέση και μάλιστα χωρίς καν να το καταλάβετε. Και αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει ένα σημαντικό πρόβλημα για το συγκεκριμένο άτομο. Συνεπώς προχωρήστε με προσοχή και αποφύγετε να μιλήσετε, εκτός κι αν είστε βέβαιοι ότι το έδαφος είναι πρόσφορο.

Σκορπιός: Αν κάποιος έρθει φέρνοντας μια καινούργια ιδέα, έτοιμος να σφετεριστεί όλη τη σκληρή δουλειά που έχετε κάνει, κρατήστε την ψυχραιμία σας. Ακόμη και αν η κατάσταση δυσκολέψει, να ξέρετε ότι η δουλειά σας μιλάει από μόνη της. Μην ανησυχείτε – πολλοί θα σας υπερασπιστούν.

Τοξότης: Μια κατάσταση σήμερα απαιτεί μια άμεση απάντηση με ένα ναι ή ένα όχι. Το πρόβλημα είναι ότι δεν βλέπετε τη λύση τόσο ξεκάθαρα όσο οι υπόλοιποι. Προσπαθήστε να συμβιβαστείτε χωρίς να παρεκκλίνετε από τη θέση σας. Εάν η κατάσταση γίνει δυσάρεστη, αποφύγετε να απαντήσετε μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Αιγόκερως: Ξαφνικά βλέπετε πόσο μακριά έχετε φτάσει – σας έρχεται εκεί που δεν το περιμένετε. Δώστε στον εαυτό σας ένα λεπτό για να απολαύσετε τα επιτεύγματά σας. Μην υποτιμάτε τις προσπάθειες σας. Θα έπρεπε να έχετε δώσει τα εύσημα στον εαυτό σας εδώ και πολύ καιρό, οπότε απολαύστε το.

Υδροχόος: Εάν διαπιστώσετε ότι έχετε απλώσει τα πόδια σας πέρα από το πάπλωμα, ζητήστε βοήθεια και μάλιστα γρήγορα. Δεν είστε κάποιος σπουδαίος οπότε μην το παίζετε τέτοιος. Λίγη ταπεινότητα θα σας πάει πολύ μακριά. Οπότε παραδεχτείτε το λάθος σας και απλώστε κλάδο ελαίας. Κάποιος είναι εκεί για να δεχτεί τη συγγνώμη σας.

Ιχθύες: Ελάτε -χαλαρώστε, πάρτε μια ανάσα και αποφορτιστείτε. Η στάση σας αυτή μπορεί να εμπνεύσει κάποιον άλλο να αναζητήσει βοήθεια. Προσφερθείτε να αφιερώσετε επιπλέον μισή ώρα βοηθώντας κάποιο φίλο να επαναφορτίσει τις μπαταρίες του

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments