Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Πέρασε από workouts παίκτης που κοιτούν οι «Πράσινοι» (vid)

Παναθηναϊκός: Πέρασε από workouts παίκτης που κοιτούν οι «Πράσινοι» (vid)
Ο Παναθηναϊκός βολιδοσκοπεί εδώ καιρό την περίπτωση του Φλέστερ Μαγκί, ο οποίος πέρασε από workouts με τους Σικάγο Μπουλς.

Το όνομα του Φλέτσερ Μαγκί δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό, ειδικότερα αν δεν είναι «μύστες» του Αμερικανικού μπάσκετ. Κι αυτό γιατί ο εν λόγω παίκτης μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο NCAA, το κολεγιακό πρωτάθλημα. Ο 22χρονος γκαρντ είναι απόφοιτος του Wofford και πρόκειται για έναν απίθανο σούτερ. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι ο νεαρός κατέχει το ρεκόρ για τα περισσότερα τρίποντα στην ιστορία του NCAA. Στην Ελλάδα, πάντως, φαίνεται πως ο Μαγκί έχει… φαν. Κι αυτό γιατί ο Παναθηναϊκός φέρεται να τσεκάρει την περίπτωση του ενόψει του καλοκαιριού.

Οι «πράσινοι» αναζητούν έναν γκαρντ με «φονικό» σουτ και ο Αμερικανός ταιριάζει στα όσα ζητούν. Βέβαια, ο ίδιος φαίνεται να έχει το μυαλό του περισσότερο στο NBA. Άλλωστε, αυτό είναι το όνειρο κάθε παίκτη που βγαίνει από το NCAA. Γι΄αυτό και βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των Σικάγο Μπουλς, μαζί με τους Άλφα Ντιάλο, Αϊζέια Ρόμπι, Τζάστιν Τέρνερ, Κουιντάρι Γουίδερσπουν και Ζακ Νόρβελ, και πέρασαν από workout με την ομάδα.

Είναι ταμάμ για την Ευρώπη, αλλά δεν… κάνει στο NBA

Βέβαια, ο σωματότυπος του και τα λίγα αθλητικά προσόντα του έχουν απωθήσει αρκετούς scouters της κορυφαίας λίγκας στον κόσμο να τον προτείνουν ως υψηλή προτεραιότητα στις ομάδες του NBA. Ωστόσο, το στυλ παιχνιδιού θα ταίριαζε απόλυτα με το ευρωπαϊκό μπάσκετ και τη νοοτροπία του. Η λογική λέει πως θα κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην Ευρώπη και οι προβλέψεις αναφέρουν πως δεν θα γίνει pick ψηλά στο ερχόμενο draft.

Ο Μαγκί, λοιπόν, είναι η περίπτωση που έχει μπει στα υπ’ όψιν των «Πρασίνων». Βέβαια, προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια διαπραγμάτευση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει να αποκτήσει παίκτη από την κολεγιακή αγορά εδώ και 29 χρόνια. Τελευταίος ξένος που είχε αποκτηθεί απευθείας από το κολέγιο ήταν ο Αντόνιο Ντέιβις το 1990, όταν μεταπήδησε από το UTEP στο «τριφύλλι» και στη συνέχεια έκανε σπουδαία καριέρα στο ΝΒΑ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments