Αθλητισμός

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Τζόκοβιτς τον αποθεώνει… στα ελληνικά (vid)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Τζόκοβιτς τον αποθεώνει… στα ελληνικά (vid)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει... τρελάνει όλο τον πλανήτη. Και ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ένας από τους... φαν του.

Κανείς δεν μπορεί ν’ αμφισβητήσει ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ένα απ’ τα κορυφαία ταλέντα στο τένις αυτή τη στιγμή. Στα 21 του χρόνια έχει καταφέρει να τα βάλει και να δυσκολέψει μεγαθήρια του αθλήματος. Το βράδυ της Κυριακής ηττήθηκε απ’ τον Τζοκόβιτς, σ’ έναν αγώνα που μόνο ήττα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για τον Τσιτσιπά: Κατάφερε να δυσκολέψει το νούμερο 1 του κόσμου στο τένις κι έκανε τον αντίπαλό του να τον αποθεώσει. Τι είπε ο Τζόκοβιτς για τον Τσιτσιπά;

Mετά τον Φέντερερ και τον Ναδάλ, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Στέφανο, τώρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς επίσης έπλεξε το εγκώμιο του Έλληνα τενίστα.

«Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στον Στέφανο για τα καλά του λόγια και για μένα και για την ομάδα μου. Είσαι σίγουρα ένας νέος αστέρας στο τένις και έχεις ένα λαμπρό μέλλον μπροστά σου. Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μάρτυρας του μεγαλείου σου», σημείωσε ο Τζόκοβιτς και συνέχισε λέγοντας πως η προσωπικότητά του είναι επίσης κάτι που θαυμάζει στον Στέφανο:

Ωστόσο, αυτό που μου αρέσει περισσότερο από όλα πάνω σου είναι η προσωπικότητά σου. Ξέρω πολύ καλά εσένα, τον πατέρα σου, την οικογένειά σου εδώ και πολύ καιρό. Σε θυμάμαι όταν ήσουν μικρός, αλλά τώρα είσαι μεγαλύτερος και πιο δυνατός από μένα. Είναι χαρά μου που μοιραζόμαστε τα ίδια κορτ και ανυπομονώ για ακόμα περισσότερες μάχες στο μέλλον. Σε ευχαριστώ, φίλε

Μετά το ματς, ο Τζόκοβιτς σε δηλώσεις του στο Sky News παραδέχθηκε πως έπρεπε ν’ ανεβάσει το επίπεδο γιατί ο Τσιτσιπάς είναι πολύ ταλαντούχος. Αναφέρθηκε στη νίκη του Στέφανου απέναντι στον Ναδάλ, λέγοντας ότι στη συνέχεια ο 21χρονος κοιμήθηκε αργά και δεν ήταν τόσο δυναμικός στην κίνησή του και αυτό πιθανότατα οφείλεται στη μακροχρόνια αναμέτρηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments