Video

Survivor: Ο Γιουσούφ έπιασε τον Ατακάν από το λαιμό (vid)

Survivor: Ο Γιουσούφ έπιασε τον Ατακάν από το λαιμό (vid)
Χαμός στο Survivor μεταξύ Τούρκων παικτών.

Πριν λίγες ημέρες, είχαμε παρακολουθήσει το απίστευτο επεισόδιο στο Survivor ανάμεσα στον Χικμέτ και τον Γιουσούφ, όταν ο πρώτος τον έπιασε από το λαιμό μετά από μία προκλητική κίνηση του δεύτερου.

Και τώρα, ο Γιουσούφ έγινε και πάλι πρωταγωνιστής «θερμού» επεισοδίου, αυτή τη φορά με «αντίπαλο» τον κολλητό του Ατακάν, των οποίων η φιλία αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τελευταία. Άλλωστε, οι δύο άνδρες είχαν και πάλι τσακωθεί, με τον Ατακάν να λιποθυμά από την ένταση του καβγά.

Η τελευταία τους σύγκρουση ήρθε μετά την ήττα της Μαύρης ομάδας στον πρώτο αγώνα ασυλίας, τον οποίο έχασαν. Η ήττα έφερε απίστευτα νεύρα στον Ατακάν, που δεν θέλει και πολύ για να βγει εκτός εαυτού. Ο τσακωμός τους στο νησί ήταν άγριος και ο Γιουσούφ τον έπιασε από το λαιμό, με τη Σουντέ και τον Εμρέ να προσπαθούν να τους χωρίσουν.

Οι Έλληνες της Μαύρης ομάδας είναι εκνευρισμένοι με τη συμπεριφορά του συμπαίκτη τους, ενώ για πρώτη φορά η Κατερίνα Δαλάκα παραδέχεται πως και η ίδια είναι εκνευρισμένη μαζί του, τονίζοντας πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά μαζί του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments