Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις (13/5/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις (13/5/19)
Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (13/5/19). κριός: Ίσως χρειαστεί να δείξεις αυτοσυγκράτηση, αντιμετωπίζοντας μια δύσκολη εξέλιξη στα ερωτικά σου, σήμερα. Μπορεί μάλιστα να δυσκολευτείς, ώστε να μη μιλήσεις με έντονα και αιχμηρά λόγια, αν ενταθεί η συζήτηση με τον εραστή σου. Αν όμως προσπαθήσεις να παραμείνεις ήρεμη και αξιοπρεπής τότε θα μπορέσεις να αποτρέψεις, τις δραματικές εξελίξεις.

ταύρος: Θα θελήσεις με αποφασιστικότητα, να ξεδιαλύνεις ένα ερωτικό δίλημμα, αυτή τη στιγμή. Φαίνεται ότι θέλεις να καταλάβεις κάτι, που ενδεχομένως συνδέεται με μια αινιγματική κατάσταση στη σχέση σου, που σε προτρέπει να βρεις απαντήσεις. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να αγχωθείς. Η ικανότητά σου να εστιάζεις στην ουσία μιας υπόθεσης, είναι αυθεντική και πιθανόν να σε βοηθήσει να βρεις μια λύση – με ακρίβεια τώρα.

δίδυμοι: Ο ενθουσιασμός στη σχέση σου, θα ενταθεί και θα παρατηρήσεις μια αύξηση του πάθους ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου. Ιδιαίτερα, αν προσπαθείς να ενισχύσεις την οικειότητα ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερη, τότε είναι ένα υπέροχο διάστημα για ερωτικές απολαύσεις….πολύ περισσότερες απ’ όσες είχες εδώ και αρκετό καιρό. Όσο περισσότερη αγάπη εκπέμπεις από τα βάθη της καρδιάς σου, τόσο περισσότερο θα λάμψεις, στα μάτια του συντρόφου σου.

καρκίνος: Μια συγκεκριμένη ανάπτυξη στην ερωτική σου ζωή, θα σε εμπνεύσει να κάνεις σημαντικές και ίσως ξαφνικές αλλαγές. Ίσως πρόκειται να κινηθείς αυθόρμητα, ζώντας μια περιπέτεια με το σύντροφό σου και έχοντας σαν κίνητρο την καρδιά σου, που θα καθοδηγήσει τις ενέργειές σου. Δεν θα διστάσεις να κάνεις τα βήματα που θα νιώσεις πως είναι απαραίτητα, ειδικά αν η σχέση σου επωφεληθεί από την παθιασμένη σου ενέργεια.

λέων: Μπορείς να ζητήσεις την υποστήριξη του εραστή σου…. και αν συμφωνεί με την ιδέα ή το σχέδιό σου – και σε αγαπάει – τότε δεν θα διστάσει να σου προσφέρει, αυτό που χρειάζεσαι. Επιθυμείς να επενδύσεις περισσότερες προσπάθειες στις δημιουργικές σου φιλοδοξίες και θα χρειαστείς το σύντροφό σου, για να τις πραγματοποιήσεις. Επειδή είναι σημαντικό για σένα, να τον έχεις δίπλα σου! Με την ελεύθερη διαθεσιμότητά του, μπορείς να είσαι η καλύτερη σύντροφος γι’ αυτόν….. κάτι που μπορεί να χρειαστεί να σου υπενθυμίσω.

παρθένος: Αν ανησυχείς για το σπίτι, την δουλειά, ή για κάτι άλλο στη ζωή σου, θα κάνεις αλλαγές. Ο εραστής σου, θα μπορούσε να ακούσει για όλες τις αλλαγές που υποκινείς αυτή τη στιγμή. Δημιουργείς μια νέα πραγματικότητα τόσο για τον εαυτό σου όσο και για τον αγαπημένο σου… και μαζί μπορείτε να βάλετε σε κίνηση τα σχέδια που μπορεί να είναι απαιτητικά, αλλά ταυτόχρονα συναρπαστικά και αξέχαστα.

ζυγός: Η αλήθεια θα μπορούσε να προκύψει μέσα από την καρδιά σου, αν κάνεις μια βαθιά συζήτηση με τον εραστή σου. Ωστόσο, μπορεί ν’ αντιμετωπίσεις εμπόδια ή προβλήματα, αν δεν επιλέξεις προσεκτικά τα λόγια σου. Μια φαινομενικά σέξι ή οικεία ανταλλαγή μπορεί να σε οδηγήσει σε απολογία, αργότερα. Μην περιπλέκεις το μήνυμά σου, με ωμά συναισθήματα. Μια ήπια και προσεκτική προσέγγιση θα βοηθήσει, ώστε να διαχειριστείς σωστά και ισορροπημένα τις ερωτικές σου υποθέσεις τώρα.

σκορπιός: Ίσως ζήσεις μια κατάσταση όπου η παρορμητικότητα σου, θα σε ωθήσει να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα από ό, τι θα έπρεπε! Αλλά ο αγαπημένος σου, θα είναι η φωνή της λογικής και θα σε βοηθήσει να αποφύγεις να κάνεις ακριβές ή επιπόλαιες αγορές. Ο τρόπος που μπορεί να σε προσγειώσει ο σύντροφός σου, θα μπορούσε να είναι χρήσιμος, αν του επιτρέψεις –αφού σε γνωρίζει καλά- να έχει άμεση σχέση με τη συνείδησή σου. Μην αντισταθείς και μη διστάσεις για τη βοήθειά του!

Φωτογραφία: Pixabay

τοξότης: Ανεξέλεγκτα συναισθήματα μπορούν να βρουν το δρόμο τους στην επικοινωνία με το σύντροφό σου, ειδικά αν δε σκεφτείς πριν μιλήσεις. Επειδή πρόσφατα, λόγω αγχωτικών ανταλλαγών μεταξύ σας, λειτουργείς ακριβώς έτσι. Έχεις τη συναισθηματική δύναμη να εκφράσεις ακριβώς αυτό που σκέφτεσαι κι αισθάνεσαι. Και ο εραστής σου, μπορεί να επωφεληθεί από αυτά που αποκαλύπτεις. Αν όμως καταφέρεις να ηρεμήσεις, τότε θα μπορέσεις να μιλήσεις ξεκάθαρα μαζί του!

αιγόκερως: Μπορεί να νιώθεις άβολα για να εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου, αλλά πρέπει να δεχτείς τη σημασία της αποκάλυψής τους. Μπορεί επίσης να πιστεύεις ότι αν τα κρατάς κρυμμένα, μπορεί να διατηρηθεί η ειρήνη και η ηρεμία στη σχέση σου. Όμως αυτό -θ’ ανακαλύψεις πολύ σύντομα-, ότι μόνο επιπλοκές μπορεί να δημιουργήσει. Αν πρέπει να αποκαλυφθεί η αλήθεια, τότε άφησέ την να το κάνει, ανεξάρτητα από το πώς αισθάνεσαι που θα ανοιχτείς.

υδροχόος: Δεν χρειάζεται να είσαι τόσο παθητική ή υπόχρεη, όσο ένιωθες πως έπρεπε να είσαι μέχρι τώρα…. και μια ερχόμενη εξέλιξη της σχέσης σου, θα σου το υπενθυμίσει. Δεν είναι καιρός να δείξεις μετριοπάθεια σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου, ειδικά αν μπορέσεις να αντιληφθείς τα οφέλη και για τους δυο σας, αναλαμβάνοντας ενεργό προβάδισμα στη σχέση σας. Διατήρησε το πάθος σου! και αν το διοχετεύσεις θετικά, θα σου επιστραφεί με ακόμη πιο θαυμάσιο τρόπο.

ιχθύες: Αν έχεις ξεπεράσει ένα δύσκολο συναισθηματικό διάστημα, με τον εραστή σου στο παρελθόν, τότε θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις αρκετή σοφία που θα την αξιοποιήσεις ώστε να βγείτε και οι δυο, από τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί τώρα, στη σχέση σας. Αυτό που κάποτε φαινόταν τρομακτικό, μπορεί να είναι κάτι, που τώρα μπορείς να το αντιμετωπίσεις και να το λύσεις. Άνοιξε το μυαλό και την καρδιά σου, όπου αισθάνεσαι ότι θα σε εξυπηρετήσει η αποφασιστικότητά σου, γιατί σε περιμένει σίγουρα κάτι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments