Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους σήμερα Δευτέρα (13/5/19)

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους σήμερα Δευτέρα (13/5/19)
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα (13/5/19).

Ζώδια: Τι λένε οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 13 Μαΐου 2019. Κριός: Σήμερα αναλογιστείτε τι ακριβώς θέλετε από την επόμενη σχέση σας. Θέλετε κάτι χαλαρό και διασκεδαστικό; Ή μήπως είστε έτοιμοι για μια σοβαρή δέσμευση; Ζυγίστε προσεκτικά τις επιλογές σας και προχωρήστε με ανοιχτό μυαλό.

Ταύρος: Σήμερα τα πράγματα πάνε όπως τα θέλετε. Διατηρήστε αυτή την ευχάριστη διάθεση μοιράζοντας κέφι στους γύρω σας. Οι φίλοι σας θα χαρούν που θα δουν την εύθυμη προσωπικότητά σας να λάμπει.

Δίδυμοι: Όλοι απολαμβάνουν να είναι το επίκεντρο της προσοχής πότε-πότε αλλά το τελευταίο καιρό η κτητικότητά σας υπερνικά όλα σας τα προτερήματα. Αφήστε λίγο χώρο στους φίλους σας και κάντε τα πράγματα που θέλετε μόνοι σας για λίγο. Δεν θα μείνετε μόνοι για πολύ.

Καρκίνος: Η διαίσθησή σας σας δίνει μια εικόνα σχετικά με τις πράξεις των άλλων. Παρακολουθήστε τη γλώσσα του σώματός τους για τυχόν σημάδια που προδίδουν θυμό ή αγανάκτηση. Δώστε προσοχή τον τόνο της φωνής τους όταν σας μιλούν για να εντοπίσετε κρυμμένα συναισθήματα.

Φωτογραφία: Pixabay

Λέων: Σήμερα η επιμονή σας κάνει όλη τη διαφορά. Να είστε πιο επιθετικοί στην προσέγγισή σας όταν ζητάτε από κάποιον/α που σας ενδιαφέρει να βγείτε ραντεβού. Αν το αποφασίσετε θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε την ερωτική συνάντηση που ονειρεύεστε.

Παρθένος: Σήμερα περάστε τη μέρα σας με άτομα που σας κάνουν να γελάτε. Σας χρειάζεται λίγη ευθυμία στη ζωή σας και αυτοί οι φίλοι πάντα σας φτιάχνουν τη διάθεση. Χαλαρώστε και κάντε τους επίσης να γελάσουν με τις δικές σας αστείες ιστορίες.

Ζυγός: Οι φίλοι και η οικογένεια σας χαίρονται που προσπαθείτε ξανά να βγείτε ραντεβού. Απλά βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε αυτό που προστάζει η καρδιά σας και όχι τις προσδοκίες που νομίζετε ότι οι άλλοι έχουν από εσάς. Βρείτε κάποιον/α με τον/την οποίο/α να ταιριάζετε εσείς και όχι αυτοί.

Σκορπιός: Προσπαθήστε να μην ελέγχετε διαρκώς τη συζήτηση στα ραντεβού σας. Είστε εκεί για να μάθετε κάτι καινούργιο και όχι για να αναμασάτε τις δικές σας ιστορίες ξανά και ξανά. Ακόμη και αν εσείς αισθάνεστε σαν η ψυχή του πάρτι, μπορεί στον συνομιλητή σας να φαίνεστε αλαζόνες. Προσπαθήστε να αισθάνεστε άνετα με τις αμήχανες σιωπές και να μην προσπαθείτε να τις γεμίσετε με κάθε κόστος.

Τοξότης: Ένας παλιός ερωτικός δεσμός σας μπορεί σήμερα να προσπαθήσει να σας πείσει να ξεχάσετε τα περασμένα και να προσπαθήσετε ξανά να είστε μαζί. Παρόλο που πολύ θα θέλατε να ξαναγράψετε την ιστορία με ευτυχισμένο τέλος αυτή τη φορά, καλό θα ήταν να εξετάσετε πρώτα τα κίνητρά τους.

Αιγόκερως: Τον τελευταίο καιρό η υπερβολική σας ενέργεια σας κάνει κυκλοθυμικούς και επικριτικούς. Δοκιμάστε να κόψετε την καφεΐνη σήμερα για να δείτε μήπως μπορέσετε να σταθεροποιήσετε τα νεύρα σας. Αν κοιμάστε καλά και τρώτε σωστά θα δείτε μεγάλες αλλαγές στη διάθεσή σας.

Υδροχόος: Συγκρατήστε την παρόρμησή σας να βγάλετε όλα σας τα συναισθήματα και την απογοήτευση σε κάποιον στενό σας φίλο. Οι φίλοι σας είναι εκεί για να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα σας αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να τους συμπεριφέρεστε σαν να ήταν οι ψυχαναλυτές σας. Ζητήστε τις συμβουλές τους με μέτρο.

Ιχθύες: Παρόλο που ο υπέρτατος στόχος σας είναι να βρείτε την αληθινή αγάπη, ένας παλιός κλασικός έρωτας δεν θα σας πέσει άσχημα. Αφήστε τον εαυτό σας να ερωτοχτυπηθεί με αυτόν/αυτήν τον/την κούκλο/α στο γραφείο ή με αυτόν/αυτήν τον/την φίλο/η φίλου που γνωρίσατε πρόσφατα. Αυτή η έλξη μπορεί να οδηγήσει σε μια όμορφη ερωτική περιπέτεια ή σε κάτι σοβαρότερο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments