Αθλητισμός

Ανδρέας Γιαννιώτης: Οδεύει προς το εξωτερικό

Ανδρέας Γιαννιώτης: Οδεύει προς το εξωτερικό
Ο Ανδρέας Γιαννιώτης φέρεται να έχει πάρει την οριστική του απόφαση για να μεταβεί στο εξωτερικό.

Πλώρη για… άλλες πολιτείες βάζει ο Ανδρέας Γιαννιώτης. Όπως προκύπτει από το περιβάλλον του Έλληνα τερματοφύλακα, έχει ήδη βρει την επόμενη ομάδα του και πιθανότατα μετακομίζει στο εξωτερικό. Ο 26χρονος γκολκίπερ μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και το προηγούμενο διάστημα είχε ακουστεί πως υπήρχε ενδιαφέρον από τον Ερυθρό Αστέρα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς.

Ο Γιαννιώτης άρχισε τη σεζόν βασικός στον Ολυμπιακό, αλλά η τελευταία του συμμετοχή ήταν την 1η Νοεμβρίου και το ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή. Έκτοτε δεν εμφανίστηκε σε αγώνα του Ολυμπιακού, ενώ οι διαπραγματεύσεις για ανανέωση του συμβολαίου του δεν απέδωσαν καρπούς.

Ο Έλληνας πορτιέρο φαίνεται πως έχει πάρει την οριστική του απόφαση για να αποχωρήσει από την Ελλάδα. Κάποιες φήμες, πάντως, θέλουν και τον Ατρόμητο να έχει μπει στο παιχνίδι για να τον πάρει και πάλι στο Περιστέρι.

Επιπλέον, ένα σενάριο… μπλέκει και την ΑΕΚ σε περίπτωση που παραχωρηθεί τελικά ο Βασίλης Μπάρκας. Για τον διεθνή τερματοφύλακα υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, αλλά στην Ένωση έχουν βάλει πολύ ψηλά τον οικονομικό πήχη για να τον παραχωρήσουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments