Αθλητισμός

Ουσμάν Κουλιμπαλί: Οριστικό το τέλος απ’ τον Παναθηναϊκό

Ουσμάν Κουλιμπαλί: Οριστικό το τέλος απ’ τον Παναθηναϊκό
Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό.

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό πρέπει να θεωρείται ο Ουσμάν Κουλιμπαλί. Όπως είχε φανεί εδώ και αρκετές ημέρες, το ενδεχόμενο να παραμείνει στο «τριφύλλι» ο 29χρονος δεξιός μπακ δεν συγκέντρωνε πολλές πιθανότητες και ο ίδιος ο παίκτης με δηλώσεις του στη Nova έκανε λόγο για οριστικό «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις.

«Ήθελα να μείνω. Ήθελα να πάνε καλά οι διαπραγματεύσεις…. Πίστευα πως όλα θα πάνε καλά σε αυτή τη διαδικασία, γιατί πάντα “πάλευα” και έδινα τον καλύτερο εαυτό μου για το σύλλογο, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που υπήρχαν στην ομάδα. Ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό, όμως τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα είχα στο μυαλό μου» ανέφερε αρχικά.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, γιατί σε κάθε κατάσταση, σε κάθε δύσκολη στιγμή ήταν κοντά στην ομάδα και δεν σταμάτησαν να βοηθούν κάθε παίκτη του συλλόγου. Πραγματικά είμαι στενοχωρημένος, γιατί έζησα τη μεγαλύτερη στήριξη που θα μπορούσα να έχω από τους καλύτερους οπαδούς στη χώρα», πρόσθεσε ο έμπειρος πλάγιος μπακ.

Θυμίζουμε πως από τον περασμένο Ιανουάριο ο Παναθηναϊκός είχε καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Κουλιμπαλί, χωρίς ωστόσο να τον ικανοποιεί. Ο Γάλλος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, αν και είχε φανεί ενδιαφέρον και από την ΑΕΚ πριν από λίγες μέρες. Ένα ενδιαφέρον το οποίο είχε ωστόσο ατονήσει και δύσκολα θα γίνει κίνηση από την Ένωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments