Lifestyle

Eurovision 2019: Εντυπωσιακές εμφανίσεις στο orange carpet της τελετής έναρξης

Eurovision 2019: Εντυπωσιακές εμφανίσεις στο orange carpet της τελετής έναρξης
Eurovision 2019: Με την τελετή έναρξης δόθηκε το... σήμα για το ξεκίνημα του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού.

Και επίσημα πλέον ξεκίνησε η Eurovision 2019, μ’ ένα μεγάλο πάρτι να σημαίνει την τελετή έναρξης. Η Κατερίνα Ντούσκα και η Τάμτα ήταν φυσικά εκεί καθώς φέτος εκπροσωπούν αντίστοιχα την Ελλάδα και την Κύπρο. Το πορτοκαλί χαλί στρώθηκε στην πλατεία Habima στο Τελ Αβίβ και πρώτη σε αυτό περπάτησε η Τάμτα, με πανύψηλα παπούτσια και μπλε μίνι φόρεμα με την υπογραφή των Mi-Ro και η Κατερίνα Ντούσκα με τουαλέτα των Deux Hommes. Το παρόν στην τελετή έδωσε και η Ελένη Φουρέιρα. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια κλήθηκε στο Τελ Αβίβ από τους διοργανωτές για να παρουσιάσει το «Fuego» τη βραδιά του τελικού.

To βράδυ της Δευτέρας και συγκεκριμένα στις 10 πραγματοποιήθηκε η δεύτερη τελική πρόβα του Πρώτου Ημιτελικού. Αυτή θα μπορούν να την παρακολουθήσουν Επιτροπές των χώρων που συμμετέχουν σ’ αυτόν, καθώς και τρεις Επιτροπές των χωρών (Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ), που συμμετέχουν απευθείας στον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου. Το τηλεοπτικό κοινό θα ψηφίσει αύριο, Τρίτη 14 Μαΐου 2019, στον Πρώτο Ημιτελικό. Αμέσως μετά το τέλος του, οι καλλιτέχνες των χωρών που προκρίθηκαν θα δώσουν συνέντευξη Τύπου. Έπειτα, θα κληρωθεί η σειρά με την οποία θα εμφανιστούν στον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου.

Η Ελλάδα εμφανίζεται στη 16η θέση του Πρώτου Ημιτελικού με την Κατερίνα Ντούσκα και το τραγούδι «Better Love» το οποίο έχει γράψει μαζί με τον Έλληνα τραγουδοποιό Leon of Athens και τον τραγουδοποιό σκωτσέζικης καταγωγής David Sneddon. Η σειρά εμφάνισης στους δύο Ημιτελικούς, έχει ως εξής:

Eurovision 2019: Α’ Ημιτελικός, Τρίτη 14 Μαΐου

Κύπρος Μαυροβούνιο Φινλανδία Πολωνία Σλοβενία Τσεχία Ουγγαρία Λευκορωσία Σερβία Βέλγιο Γεωργία Αυστραλία Ισλανδία Εσθονία Πορτογαλία Ελλάδα Άγιος Μαρίνος

Eurovisio 2019: Β’ Ημιτελικός, Πέμπτη 16 Μαΐου

Αρμενία Ιρλανδία Μολδαβία Ελβετία Λετονία Ρουμανία Δανία Σουηδία Αυστρία Κροατία

Μάλτα Λιθουανία Ρωσία Αλβανία Νορβηγία Ολλανδία Βόρεια Μακεδονία Αζερμπαϊτζάν

Τα τραγούδια των «Big Five» (Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία) καθώς του Ισραήλ ως διοργανώτριας χώρας δεν διαγωνίζονται, αφού προκρίνονται απευθείας στον Τελικό της Eurovision.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments