Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τρίτη (14/5/19)

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τρίτη (14/5/19)
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (14/5/19).

Ζώδια σήμερα:  ζώδια κριός .

Θα μπορούσε να υπάρχει κάτι μαγικό με το μυστήριο που επικρατεί στα ερωτικά σου, αυτή τη στιγμή. Είσαι αποφασισμένη να εστιάσεις την ενέργειά σου, στη μεγαλύτερη εικόνα της σχέσης σου, χωρίς να χάσεις τον έλεγχο άλλων περιοχών της ζωής σου, που έχουν σημασία τόσο για σένα, όσο και για το ρομαντισμό.

ζώδια ταύρος

Έρχονται πληροφορίες, που μπορούν να σε βοηθήσουν να διαχειριστείς την ερωτική σου ζωή με νέα αυτοπεποίθηση και δύναμη. Ωστόσο, παρόλο που θα νιώσεις σιγουριά για τη δύναμή σου, πρέπει ν’ αντιμετωπίσεις και τις αδυναμίες σου. Ιδιαίτερα αν προσπαθείς να είσαι η καλύτερη σύντροφος, για τον εραστή σου. Η καρδιά σου, θα σου λέει πάντα την αλήθεια και είναι σημαντικό να την εμπιστευτείς αυτή τη στιγμή. Γιατί θα σου δείξει το σίγουρο βήμα που μπορείς να κάνεις, τώρα.

ζωδια δίδυμοι

Η θετική ατμόσφαιρα που επικρατεί στη σχέση σου, οφείλεται στον αγαπημένο σου αυτή τη στιγμή, εμπνέοντας σε να κάνεις ένα τολμηρό βήμα για να διαμορφώσεις ή να ενισχύσεις τη σχέση σας. Αυτό μπορεί να είναι ένας μετασχηματιστικός χρόνος για τα ερωτικά σου, καθώς θα ανακαλύψεις τις παθιασμένες προθέσεις σου, να συνδεθείς υπέροχα μ’ αυτόν που αγαπάς. Η αίσθηση της ευτυχίας μέσα σου, μπορεί να αποτελέσει καταλύτη για την ανανέωση της παθιασμένης σου ενέργειας!

ζώδια καρκίνος

Το παρελθόν, μπορεί να φέρει θετικές αλλαγές στην ερωτική σου ζωή. Η επιθυμία σου να υποκινήσεις αλλαγές, θα μπορούσε να βασιστεί σε μια ειλικρινή εκτίμηση, του τι δουλεύει για σένα και τι όχι. Μόλις εστιάσεις σ’ αυτό που σε εμπνέει για να μεταμορφωθείς, θα μπορούσες να ανακαλύψεις, ότι έχεις ένα ανανεωμένο πνεύμα, που προέρχεται από την απόκτηση μιας σαφήνειας, σχετικά με το τι θέλει και χρειάζεται η καρδιά σου.

Φωτογραφία: Pixabay

ζώδια λέων

Με την κοσμική τύχη στο πλευρό σου, μπορείς ν’ αξιοποιήσεις μια ευκαιρία για να δημιουργήσεις ή να ενισχύσεις τη σχέση σου. Η παθιασμένη ενέργεια, μπορεί να ρέει αβίαστα αυτή τη στιγμή, επιτρέποντάς σου να πετύχεις βελτιώσεις. Η ευελιξία στις ερωτικές σου υποθέσεις και η ελεύθερη ροή της αγάπης ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, είναι το διαβατήριο για την παθιασμένη χαρά – και είσαι έξοχα τοποθετημένη, για να την πάρεις, τώρα.

ζώδια παρθένος

Είναι η στιγμή που πρέπει να κοιτάξεις βαθιά μέσα στην καρδιά σου και να αφήσεις να εμφανιστεί το πάθος σου. Μπορεί ν’ αρχίσεις να καταλαβαίνεις καλύτερα τον εαυτό σου…και αυτή η φώτιση μπορεί να φέρει ένα ανανεωμένο και γεμάτο πάθος πνεύμα στα ερωτικά σου. Καθώς συνδέεσαι μ’ ένα νέο παθιασμένο σκοπό στην ερωτική σου ζωή, εμπνέεις και το σύντροφό σου, να σε συνοδέψει στο ταξίδι και στο καινούργιο κεφάλαιο, που ανοίγει και για τους δυο σας.

ζωδια ζυγός

Η διαίσθησή σου, είναι ο καλύτερος οδηγός σου, για να εντοπίσεις τι χρειάζεσαι στη σχέση σου, για να νιώσεις ολοκληρωμένη. Θα μπορούσες να φτάσεις πολύ μακριά, για να δείξεις στον αγαπημένο σου, πόσα σημαίνει για σένα….και ν’ αποκτήσεις πολύτιμες εμπειρίες μ’αυτή σου την κίνηση. Ίσως προκύψει κι ένα νέο επίπεδο εμπιστοσύνης ανάμεσά σας, επισημαίνοντας πόση κοινή βάση υπάρχει στη σχέση σας.

ζώδια σκορπιός

Μπορεί να νιώθεις άνετα που εκφράζεις στον εραστή σου, όσα σκέφτεσαι και αισθάνεσαι, αλλά ο τρόπος σου, μπορεί να είναι έντονος ή συντριπτικός. Μπορεί να είναι υπέροχες οι ερωτικές σου προσδοκίες ή τα οράματά σου, όμως είναι σημαντικό να διαχωρίζεις τα γεγονότα από τις φαντασιώσεις. Εξισορροπώντας τις παθιασμένες σου επιθυμίες με άφθονο ρεαλισμό, μπορείς να δημιουργήσεις έναν ευχάριστο συνδυασμό που ανοίγει την πόρτα διάπλατα, στη μαγεία που θέλεις να φέρεις στη σχέση σου.

ζώδια τοξότης

Η μεγαλύτερη επίγνωση των παθιασμένων αναγκών σου, σε εμπνέει να προσδιορίσεις έναν νέο τρόπο σύνδεσης με τον εραστή σου. Κοιτάζοντας μακριά από το φως και μέσα στις σκιές της σχέσης σου, θα αποκτήσεις μια ανανεωμένη και πολύτιμη προοπτική, για τις ερωτικές σου υποθέσεις. Ξέρεις πως η υπομονή και η πειθαρχία από μεριάς σου, θα σας φέρουν πιο κοντά! Αλλά το παθιασμένο δυναμικό που προσφέρεται τώρα, καθιστά τα πράγματα αργά και σταθερά, πιο συναρπαστικά!

ζώδια αιγόκερως

Αν νιώθεις πως έχεις ανανεωμένο το κέφι σου, τότε αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να κατανοήσεις τυχόν παράξενα ή ασυνήθιστα συναισθήματα. Αν η λίμπιντο σου έχει σημειώσει κατακόρυφη πτώση πρόσφατα, τότε μια ενισχυμένη ώθηση που προσφέρεται, μπορεί να σε βοηθήσει να διευκρινίσεις τον παθιασμένο σκοπό σου και πιθανόν να γίνεις λιγότερο αμυντική. Η κοσμική σου αποστολή, έγκειται στην εξισορρόπηση των ισχυρών επιθυμιών με την ανάγκη να παραμείνεις προσγειωμένη με τα ερωτικά σου, τώρα.

ζωδια υδροχόος

Η πρόθεσή σου είναι, να κάνεις ό,τι μπορείς, για να ισορροπήσεις την ερωτική σου ζωή, λόγω ενός εμποδίου, που δημιούργησε πρόβλημα στην παθιασμένη σου χαρά. Αν είχες χωρίσει από κάποιο άτομο επειδή δεν ήσουν σίγουρη για το τι ήθελες ή αν ήσασταν στην ίδια σελίδα ρομαντικά, τότε έχεις την ευκαιρία να επανασυνδεθείς με το τι θέλει και χρειάζεται η καρδιά σου, σε πρώτη φάση. Μην παραγκωνίζεις τις παθιασμένες επιθυμίες σου, για να ευχαριστήσεις κάποιον άλλο. Όχι μόνο τις αξίζεις, αλλά μπορείς και να τις κατακτήσεις!

ζώδια ιχθύες

Αν θέλεις να ενισχύσεις τη σχέση σου, τότε βάλε το ερωτικό σου σχέδιο σε δράση, χωρίς τον παραμικρό δισταγμό! Αυτό που μπορεί να φαίνεται περίπλοκο θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά απλό και η μάθηση από οποιαδήποτε προηγούμενη ερωτική ζωή, το κάνει να φαίνεται έτσι. Η κλήση της συμπόνιας και του θάρρους κινεί την παθιασμένη αναζήτηση σου, με θαυμάσιο τρόπο! Επίσης να ξέρεις, πως η ανιδιοτέλεια και η γενναιοδωρία, είναι δώρα που μπορείς να προσφέρεις τώρα, στο αντικείμενο του πόθου σου!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments