Αθλητισμός

Αγγλία: Χαμός με βίντεο στο οποίο παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι τραγουδούν υβριστικό σύνθημα (vid)

Αγγλία: Χαμός με βίντεο στο οποίο παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι τραγουδούν υβριστικό σύνθημα (vid)
Έντονη κριτική στην Αγγλία από τον Τύπο με αφορμή ένα βίντεο με τους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι να τραγουδούν ένα υβριστικό σύνθημα.

Σαφή αναφορά στον οπαδό της Λίβερπουλ ο οποίος παραλίγο να χάσει τη ζωή του από επίθεση που δέχθηκε από οπαδούς της Ρόμα, στο μαρκάρισμα του Κομπανί στον Σαλάχ και υπόνοιες για την τραγωδία του Χίλσμπορο γίνεται σε σύνθημα το οποίο τραγουδούσαν οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι στο αεροπλάνο κατά την επιστροφή από το Μπράιτον και την κατάκτηση του τίτλου.

Στην Αγγλία το βίντεο αυτό έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τους υπεύθυνους να ασκούν εντονότατη κριτική για την κίνηση αυτή των παικτών της ομάδας. Οι υπεύθυνοι της Σίτι προσπάθησαν να απαντήσουν αλλά χωρίς να πετύχουν κάτι και τον βρετανικό Τύπο να σχολιάζει αρνητικά την ενέργεια αυτή των παικτών των πρωταθλητών.

Πρόκειται για ένα θέμα που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις τις τελευταίες ώρες στη Βρετανία. Με τους περισσότερους να κατακρίνουν τους ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών για τη συγκεκριμένη πράξη τους.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα υπάρξει κάποια αντίδραση από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές ή από τον Πεπ Γκουαρντιόλα για το συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο έχει σηκώσει τεράστια συζήτηση στο νησί.

Δείτε το βίντεο:

Στο μεταξύ, περισσότερες λεπτομέρειες για τον γύρο του θριάμβου που θα γίνει στις 20 Μαΐου ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» απολαμβάνουν την δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από μία συναρπαστική σεζόν, και ετοιμάζονται να το γιορτάσουν στους δρόμους του Μάντσεστερ παρέα με τους οπαδούς τους σε περίπου μία εβδομάδα.

Η γιορτή θα αρχίσει και θα τελειώσει στον Καθεδρικό Ναό του Μάντσεστερ, όπου θα στηθεί σκηνή για την ομάδα της Σίτι, που θα εκκινήσει από το Δημαρχείο της πόλης. Οι ποδοσφαιριστές αναμένεται να μείνουν στην σκηνή για περίπου μισή ώρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments