Αθλητισμός

Αντουάν Γκριζμάν: Ανακοίνωσε ότι φεύγει απ’ την Ατλέτικο

Αντουάν Γκριζμάν: Ανακοίνωσε ότι φεύγει απ’ την Ατλέτικο
Μετά από πέντε χρόνια, ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής, Αντουάν Γκριζμάν, λέει αντίο στην Ατλέτικο Μαδρίτης και ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος Βαρκελώνης.

Πέρσι έγινε σήριαλ το θέμα της μεταγραφής του. Άκουσε τον κόσμο να τον αποδοκιμάζει, λόγω των φημών που τον ήθελαν στην Μπαρτσελόνα. Γύρισε… mini movie προκειμένου να ανακοινώσει πως θα παραμείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ένα χρόνο μετά απ’ αυτή την ιστορία και πέντε χρόνια μετά τη μεταγραφή του στην Ατλέτικο, το πλήρωμα του χρόνου για τον Αντουάν Γκριζμάν έφτασε. Και το Σάββατο θα δώσει το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της “Ατλέτι”.

Ένα χρόνο μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ο Γάλλος μεσοεπιθετικός θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, με πιθανότερο προορισμό τη Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα. Αξίζει να σημειωθεί πως η ρήτρα του την 1η Ιουλίου από τα 200 εκατομμύρια ευρώ θα πέσει στα 120 εκατομμύρια. Την ανακοίνωση της αποχώρησής του την έκανε ο ίδιος ο Γκριζμάν, μέσω του Twitter.

Ο Γκριζμάν ανέφερε: «Αφού μίλησα με τον Τσολο και τον Μιγκέλ Άνχελ ήθελα να μιλήσω στους οπαδούς που μου έδιναν πάντα πολλή αγάπη. Θέλω να σας πω ότι πήρα την απόφαση να φύγω για να δω άλλα πράγματα και άλλες προκλήσεις.

Η αλήθεια είναι ότι μου στοιχίζει που παίρνω αυτό το δρόμο όμως αυτό αισθάνομαι και έχω ανάγκη και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη στοργή που μου δείξατε για πέντε χρόνια αλλά και τα σημαντικά τρόπαια που πήρα μαζί σας.

Αυτές είναι εκπληκτικές στιγμές που θα θυμάμαι για πάντα. Σας κουβαλώ στην καρδιά μου και για αυτό το λόγο ήθελα μετά από τον προπονητή και το σύλλογο να απευθυνθώ άμεσα σε εσάς».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments