Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Επίσημα Ζοσέ Σα μέχρι το 2023

Ολυμπιακός: Επίσημα Ζοσέ Σα μέχρι το 2023
Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση του Ζοσέ Σα, με τον Ολυμπιακό να εξασφαλίζει την υπογραφή του μέχρι το 2023.

Παίκτης του Ολυμπιακού μέχρι το 2023 θα είναι ο Ζοσέ Σα καθώς οι «Ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν κι επίσημα την απόκτηση του Πορτογάλου τερματοφύλακα, με τον 26χρονο πορτιέρε να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο. Οι διαπραγματεύσεις των «ερυθρόλευκων» με την Πόρτο είχαν αίσιο τέλος κι έτσι ο Ζοσέ Σα θα συνεχίσει να αποτελεί το «φύλακα άγγελο» της ομάδας μέχρι το 2023.

Οι ερυθρόλευκοι τα βρήκαν με την πλευρά του Πορτογάλου τερματοφύλακα και η παραμονή του Σα στο μεγάλο λιμάνι είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη για τους ερυθρόλευκους. Η ανακοίνωση της συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον Σα δημιούργησε μεγάλο ενθουσιασμό στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι επιθυμούσαν την παραμονή του Πορτογάλου γκολκίπερ στην ομάδα τους.

Απόλυτα ικανοποιημένος είναι βέβαια και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς που επίσης ήθελε την παραμονή του Ζοσέ Σα στους ερυθρόλευκους. Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι ερυθρόλευκοι έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσουν τον παίκτη, καθώς έκαναν χρήση της οψιόν των 2.500.000 ευρώ, που υπήρχε στη συμφωνία με την Πόρο, κι  προσέφεραν ένα εξαιρετικό συμβόλαιο στον Πορτογάλο τερματοφύλακα.

Ο Ζοσέ Σα αγωνίστηκε φέτος σε 22 παιχνίδια με τη φανέλα τους Ολυμπιακού, και δέχτηκε 14 τέρματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments