Ελλάδα

Τζέφρι Πάιατ: Επίθεση με μπογιές και καπνογόνα στο σπίτι του Αμερικανού Πρέσβη

Τζέφρι Πάιατ: Επίθεση με μπογιές και καπνογόνα στο σπίτι του Αμερικανού Πρέσβη
Άγνωστοι επιτέθηκαν στο σπίτι του Αμερικανού πρέσβη, Τζέφρι Πάιατ με μπογιές και καπνογόνα τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Στόχος αγνώστων έγινε νωρίς το πρωί το σπίτι του Αμερικανού πρέσβη, Τζέφρι Πάιατ. Ομάδα ατόμων πέταξαν μπογιές στο σπίτι του Αμερικανού Πρέσβη, δίπλα στην πρεσβεία των ΗΠΑ, και εξαφανίστηκαν. Η αστυνομία κινητοποιήθηκε στην γύρω περιοχή και, σύμφωνα με πληροφορίες, προχώρησαν σε οκτώ προσαγωγές.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως μια ομάδα δέκα ατόμων, που είχαν επιβιβαστεί σε πέντε μοτοσυκλέτες, πέρασε έξω από το σπίτι του Πρέσβη στους Αμπελόκηπους. Οι δράστες πέταξαν μπογιές και ένα καπνογόνο στην είσοδο του σπιτιού και έφυγαν με μεγάλη ταχύτητα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η ομάδα ΔΙΑΣ και έφτασαν στο σημείο, όπως και αστυνομικοί με περιπολικά. Οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε οκτώ προσαγωγές και αυτή την ώρα εξετάζονται στα γραφεία της ΓΑΔΑ.

Προκαλεί ερωτηματικά, πάντως, το γεγονός πως οι δράστες έφτασαν με μεγάλη ευκολία έξω από το σπίτι του Αμερικανού πρέσβη. Κι αυτό διότι η περιοχή φυλάσσεται σε μεγάλο βαθμό, παρ’ όλα αυτά οι μοτοσυκλετιστές έφτασαν με μεγάλη ευκολία και έδρασαν στο σπίτι του Τζέφρι Πάιατ.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Τρίτης, καταδρομική επίθεση με βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής πραγματοποίησαν κουκουλοφόροι. Νωρίτερα άγνωστα άτομα έκαψαν το αυτοκίνητο της αστυνομικής συντάκτριας Μίνας Καραμήτρου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments