Πολιτική

Ευρωεκλογές 2019: Το νέο σποτ του ΚΙΝΑΛ “τρολάει” τον ΣΥΡΙΖΑ (vid)

Ευρωεκλογές 2019: Το νέο σποτ του ΚΙΝΑΛ “τρολάει” τον ΣΥΡΙΖΑ (vid)
Ευρωεκλογές 2019: Το ΚΙΝΑΛ έδωσε στη δημοσιότητα το νέο του σποτ που κριτικάρει τη δεξιά πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Ευρωεκλογές 2019: Η χώρα έχει μπει στην τελική ευθεία πριν πάει στις κάλπες. Τα κόμματα το ένα μετά το άλλο δίνουν στη δημοσιότητα τα τηλεοπτικά τους σποτ. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του ΚΙΝΑΛ να δημοσιεύσει το δικό του βίντεο. Αυτό έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα καυτηριάζοντας την κυβέρνηση.

Ο τίτλος του βίντεο είναι “Όχι άλλο δεξιά το τιμόνι”. Σε αυτό βλέπουμε ένα αυτοκίνητο με το σήμα του ΣΥΡΙΖΑ. Στην αρχή από τα ηχεία του οχήματος ακούγεται το γνωστό αντάρτικο τραγούδι “Bella Ciao”. Το GPS παροτρύνει τον οδηγό να κινηθεί αριστερά και εκείνος αψηφά τις εντολές και κάνει στροφή προς τα δεξιά.

Ευρωεκλογές 2019: Γεμάτο “καρφιά” το σποτ του ΚΙΝΑΛ

Από τον καθρέπτη του αυτοκινήτου  κρέμονται κονκάρδες με φωτογραφίες του Παύλου Πολάκη, της Έλενας Κουντουρά και της Κατερίνας Παπακώστα. Επίσης υπάρχει ένα πούρο που κάνει την εμφάνιση του. Αυτή είναι μια ξεκάθαρη αναφορά στις φωτογραφίες που παρουσιάζουν τον Αλέξη Τσίπρα να καπνίζει πούρο.

Παράλληλα από τα ηχεία έχει σταματήσει να παίζει το “Bella Ciao” και τη θέση του έχει πάρει το Dolce Vita. To αυτοκίνητο σταματά σε αδιέξοδο, πίσω από ένα πολυτελές αυτοκίνητο «Οχι άλλο δεξιά. Στις ευρωεκλογές Κίνημα Αλλαγής», είναι το μήνυμα του σποτ.

Δείτε το σχετικό βίντεο με το σποτ του ΚΙΝΑΛ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments