Video

Eurovision 2019: Έκανε… πάταγο στο twitter ο υποψήφιος του Σαν Μαρίνο (vid)

Eurovision 2019: Έκανε… πάταγο στο twitter ο υποψήφιος του Σαν Μαρίνο (vid)
Eurovision 2019: Η συμμετοχή του Σαν Μαρίνο στο φετινό διαγωνισμό με τον Τούρκο τραγουδιστή, Serhat, με το twitter να παίρνει... φωτιά από την εμφάνιση του.

Η συμμετοχή του Σαν Μαρίνο στη Eurovision 2019 κέρδισε τις εντυπώσεις στον πρώτο ημιτελικό του διαγωνισμού τραγουδιού. Βέβαια, δεν τράβηξε τα βλέμματα για τους κατάλληλους λόγους. Κι αυτό γιατί η εμφάνιση του θα μείνει μάλλον στην ιστορία για την κακή της αισθητική. Το μικρό κρατίδιο έχει συμμετάσχει μόλις δέκα φορές στη Eurovision από το ξεκίνημα της. Φέτος, επελέγη ένας Τούρκος τραγουδιστής, ο Serhat, για να εκπροσωπήσει τη χώρα. Το τραγούδι «Say Na Na Na» κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό και ενώ ήταν outsider πήρε τελικά το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό.

Γεννημένος τον Οκτώβριο του 1964, ο Serhat μεγάλωσε στην Κωνσταντινούπολη και αφότου τελείωσε την εκπαίδευση του σε γερμανικό γυμνάσιο, ακολούθησε σπουδές οδοντιάτρου στο Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης, από το οποίο αποφοίτησε το 1988. Από το 1994 ασχολείται με τις τηλεοπτικές παραγωγές, ενώ η καριέρα του στο τραγούδι ξεκίνησε το 1997. Παράλληλα με τις τηλεοπτικές του παραγωγές και παρουσιάσεις συνέχισε τη μουσική του καριέρα με την κυκλοφορία του πολύ επιτυχημένου «Total Disguise» το 2004 (ντουέτο με τη Viktor Lazlo), και του «Chocolate Flavour» το 2005.

Στις 12 Ιανουαρίου του 2016, η τηλεόραση του Σαν Μαρίνο RTV, ανακοίνωσε ότι ο Serhat θα εκπροσωπήσει τον Άγιο Μαρίνο στην Eurovision 2016 που έλαβε χώρα στη Στοκχόλμη με το τραγούδι «I Didn’t Know». Κομμάτι, ωστόσο, που δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό, αφού πήρε τη 12η θέση και 68 βαθμούς.

Βέβαια, όπως είναι λογικό, το twitter πήρε… φωτιά με την εμφάνιση του:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments