Video

Πόπη Τσαπανίδου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της στην Ελεονώρα Μελέτη (vid)

Πόπη Τσαπανίδου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της στην Ελεονώρα Μελέτη (vid)
Η Πόπη Τσαπανίδου μιλάει στην Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και αναφέρεται στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή της, εξηγώντας πώς τις ξεπέρασε.

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» θα βρεθεί η Πόπη Τσαπανίδου σήμερα το βράδυ. Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρεται σε όσες δυσκολίες έχει αντιμετωπίσει στη ζωή της και εξηγεί πως τις ξεπέρασε. Περιγράφει πώς είναι να μεγαλώνει μόνη της τρία παιδιά, καθώς έχασε τον σύζυγό της ενώ ήταν μόλις 3,5 μηνών έγκυος σε δίδυμα και αποκαλύπτει ότι σε ηλικία μόλις 14 ετών «έχασε» την 12χρονη αδελφή της. Ακόμη, μιλά για την αγάπη της στην τηλεόραση και εξηγεί ότι παρόλα αυτά δεν της λείπει καθόλου.

Συγκινείται όταν αναφέρεται στον θάνατο του πατέρα της αλλά και στις τρεις κόρες της, ενώ για πρώτη φορά παρουσιάζει τα επόμενα σχέδια της. Τέλος, αναφέρεται στο πού θέλει να αφιερώσει πλέον τον χρόνο και την ενέργειά της.

Ποια είναι η Πόπη Τσαπανίδου

Η Πόπη Τσαπανίδου γεννήθηκε στις 20 Απριλίου του 1967 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Στα 16 της άρχισε να γράφει στην εφημερίδα “Μακεδονία” και αυτή ήταν και η πρώτη της επαφή με τον χώρο των Media. Ακολούθησε, η τηλεόραση, το ραδιόφωνο και οι εφημερίδες. Το πόστο της στην τηλεόραση δεν περιορίστηκε ιδιαίτερα ποτέ μιας και ασχολήθηκε με εκπομπές ενημερωτικού αλλά και ψυχαγωγικού χαρακτήρα αλλά και την παρουσίαση δελτίου ειδήσεων.

Ενδεικτικά να πούμε ότι παρουσίασε πρωινή εκπομπή στο Mega, συμπαρουσίασε με τη Ρίκα Βαγιάννη στη ΝΕΤ, την είδαμε στο Συμβαίνει Τώρα, επίσης στην κρατική τηλεόραση, και πιο πρόσφατα στο Συμβαίνει στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Ακόμα, η δημοφιλής δημοσιογράφος έχει κάνει μία guest εμφάνιση στη σειρά του Mega, Δύο ξένοι. Έχει υπάρξει παντρεμένη με τον Ευτύχη Μανωλαράκη με τον οποίο απέκτησε τρεις κόρες. Δυστυχώς, έμεινε χήρα όταν μάλιστα ήταν έγκυος στις δίδυμες κόρες της. Τότε, ο σύζυγός της απεβίωσε έπειτα από ηλεκτροπληξία. Σύντροφός της τα τελευταία χρόνια είναι ο Νίκος Ιατρού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments