Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις (15/5/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις (15/5/19)
Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (15/5/19). κριός: Μπορεί να ξεπεραστούν σήμερα τα προσωπικά σου όρια …. κι αυτό θα σε κάνει να αισθανθείς άβολα. Νιώθεις απογοητευμένη, με τον τρόπο που εσύ κι ο εραστής σου, δε συμφωνείτε για ένα συγκεκριμένο θέμα. Μπορεί ο σύντροφός σου, να θέλει μια ευκαιρία για να διορθώσει αυτή την κατάσταση, αλλά θα πρέπει να εμπιστευτείς ότι η καρδιά σου, είναι σε ασφαλή χέρια. Η σχέση σου, απαιτεί να κάνεις ό,τι μπορείς, για να διατηρήσεις και να αποκαταστήσεις την ειρήνη τώρα. Μπορεί να βρεθεί, μια μέση οδός.

ταύρος: Αυτό που θα πεις, πρέπει να προέρχεται από τα βάθη της καρδιάς σου. Εσύ κι ο εραστής σου, θα μπορούσατε να βιώσετε μια ανισορροπία στη σχέση σας, και είναι πιθανό μια ρομαντική κατάσταση να επιδεινωθεί, πριν βελτιωθεί. Την στιγμή που θα δεις την κατάσταση να επιδεινώνεται, κάνε ό, τι μπορείς για να λειτουργήσεις όσο πιο θετικά μπορείς. Αν η διαίσθησή σου, σε προτρέπει να διώξεις την αρνητική ενέργεια, τότε κινήσου προς αυτή την κατεύθυνση, για να επέλθει ηρεμία.

δίδυμοι: Οι σκέψεις σου θα επικεντρωθούν στο μέλλον, ειδικά σε ό,τι αφορά τη σχέση σου. Ίσως χρειαστεί να αξιολογήσεις τα χρήματα, ειδικά αν έχεις στο μυαλό σου, μια ρομαντική περιπέτεια. Αν σκεφτείτε μαζί με τον εραστή σου, δημιουργικούς τρόπους για να πραγματοποιήσετε αυτό που θέλετε, μπορεί να δημιουργήσετε ένα σχέδιο που θα σας εμπνεύσει ή θα καθησυχάσει και τους δυο σας.

καρκίνος: Ένα παθιασμένο σχέδιο που ξετυλίγεται στην ερωτική σου ζωή, μπορεί να σε βοηθήσει να αποδεχτείς την προσπάθεια που επενδύεις για τη βελτίωση της σχέσης σου. Ξέρεις πως η επιμονή σου κατάφερε να ξεκαθαρίσει ένα ζήτημα, που ήταν ασαφές και αμφίβολο. Η αίσθηση της αισιοδοξίας που αντικαθιστά την απαισιοδοξία που ένιωθες μέχρι τώρα, πρέπει να αγκαλιαστεί. Εσύ και ο αγαπημένος σου, έχετε τώρα ένα καθαρό δρόμο μπροστά – γι’ αυτό κάντε σκέψεις μεγάλες και στοχεύστε ψηλά.

Φωτογραφία: Pixabay

λέων: Οι τρέχουσες ερωτικές σου συνθήκες, μπορεί να μην ταιριάζουν με αυτό που προκαλεί την παθιασμένη σου φαντασία. Γιατί τώρα είναι μια περίοδος, που ψάχνεσαι μέσα σου και προσπαθείς ν’ αποφασίσεις σοβαρά για τα ερωτικά σου. Χρειάζεσαι χρόνο για να αξιολογήσεις τον συναισθηματικό σου κόσμο, που μπορεί να σου προσφέρει την προοπτική που χρειάζεσαι. Η διαίσθησή σου, είναι ο καλύτερος οδηγός, για να καθορίσεις τα βήματα που θ’ ακολουθήσεις, για να ενισχύσεις τη σχέση σου. Δείξε εμπιστοσύνη στην εσωτερική φωνή σου τώρα, επειδή λέει μόνο την αδιαμφισβήτητη αλήθεια.

παρθένος: Όσο και να θέλεις να εστιάσεις αποκλειστικά στις ρομαντικές σου ανάγκες και στις ερωτικές σου επιθυμίες, δημιουργείται μια ανισορροπία στη σχέση σου. Μπορείς όμως να δείξεις εμπιστοσύνη στον εραστή σου, γιατί μπορεί να σου προσφέρει αυτά που επιθυμείς, με τρόπους που τα χρειάζεσαι. Αν είσαι εσύ, που θέτεις ψηλά τον πήχη σχετικά με τις προσδοκίες που έχεις για τη σχέση σου, τότε ίσως χρειαστεί να μιλήσεις. Δώσε την ευκαιρία στην αγάπη να ανθίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο…. και θα το κάνει.

ζυγός: Ο αγαπημένος σου, θα αγωνιστεί για να συμβαδίσει με τις τυχαίες διαδικασίες της σκέψεις σου και την ατελείωτη ενέργειά σου. Ωστόσο, ακόμη και αν δεν βρίσκεστε στην ίδια σελίδα με κάποιο τρόπο, αυτό είναι ένα μικρό εμπόδιο και δεν χρειάζεται να δημιουργήσεις μια σημαντική ανισορροπία στη σχέση σας. Αν ακολουθήσετε και οι δύο ένα πνεύμα συνεργασίας, μπορεί να σας βοηθήσει ώστε να διαχειριστείτε τόσο τώρα όσο και στο μέλλον, κάθε ρομαντική κατάσταση με ευαισθησία, υπομονή και χάρη.

σκορπιός: Αν ο εραστής σου είναι αποφασισμένος να αποφύγει να συζητήσει ένα δύσκολο θέμα, μπορεί να χρειαστεί να αποστασιοποιηθείς από αυτή την κατάσταση. Η καρδιά σου, θέλει να καταστήσει σαφές ένα μήνυμα, αλλά είναι σημαντικό να μη πιέζεις τις καταστάσεις, για να εξελιχθεί η σχέση σου. Αποσυνδέσου από την τεταμένη ενέργεια! Αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις την απαραίτητη προοπτική – και ίσως αποφύγεις να πεις ή να κάνεις κάτι που θα σε στεναχωρήσει αργότερα!

τοξότης: Αν οι συνθήκες στη σχέση σου αρχίζουν να γίνονται τεταμένες, τότε θα αισθανθείς αγχωμένη. Ιδιαίτερα γνωρίζοντας, πως κάποιες καταστάσεις στην ερωτική σου ζωή, δεν είχαν αντιμετωπιστεί σωστά, πρόσφατα. Το μόνο που χρειάζεται για να έχεις ήρεμες εξελίξεις με τον αγαπημένο σου, είναι ανοιχτό μυαλό και ανοιχτή καρδιά – και από τις δύο πλευρές. Μαζί, μπορείτε να χειριστείτε οποιοδήποτε ζήτημα με χάρη… και να το λύσετε μαζί, με τον τρόπο που ταιριάζει και στους δυο σας.

αιγόκερως: Σήμερα, θα εκπέμπεις θετική ακτινοβολία! Και δεν πρέπει να χαθεί με κανέναν τρόπο. Θα μπορέσεις ν’ αντιμετωπίσεις τις ερωτικές σου ανάγκες και να τις μεταφέρεις σε ένα νέο επίπεδο με τον εραστή σου. Ο αυθεντικός τρόπος που μεταφέρεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, δε θ’ αφήσει στον εραστή σου, καμία αμφιβολία για το πόσο σοβαρά παίρνεις τη σχέση σας και πόσο ιδιαίτερος είναι για σένα . Η ευχάριστη ατμόσφαιρα που προσφέρεται, μπορεί να σε βοηθήσει ν’ αφήσεις πίσω σου, κάθε τεταμένη ή δυσάρεστη εμπειρία – και να δεις το κοινό ερωτικό σας μέλλον, σαν ανοιχτό βιβλίο!

υδροχόος: Θα νιώσεις πως θέλεις να δημιουργήσεις μια μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας ή σταθερότητας στη ζωή σου…..και από τη συγκεκριμένη σου στάση, θα ωφεληθούν επίσης και τα ερωτικά σου. Ωστόσο, υπάρχουν σαφή και λογικά ζητήματα που πρέπει να διερευνήσεις, σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να κερδίσεις περισσότερα, τόσο στη ζωή σου, όσο και στη σχέση σου. Ακόμα κι αν γνωρίζεις με τον εραστή σου ξεκάθαρα, το σημείο που θέλετε να βρεθείτε οι δυο σας, θα κάνετε συνδυασμένες προσπάθειες, για να μετατρέψετε το κοινό σας όραμα, σε πραγματικότητα. Και εννοείται, πως η βιασύνη αυτής της διαδικασίας, δεν είναι επιλογή.

ιχθύες: Αν ο εραστής σου, αρχίσει να παραπονιέται λόγω του χρόνου και της προσοχής που δίνεις σ’ ένα συγκεκριμένο σχέδιο, τότε μάλλον είναι καιρός, να αντιμετωπίσεις αυτή την ανισορροπία. Είναι πιθανό να αισθάνεται παραμελημένος, ακόμα κι αν αυτά που σχεδιάζεις, είναι για το κοινό καλό και των δυο σας. Με μια μικρή προσαρμογή στο πρόγραμμά σου, θα μπορέσεις να απαλλαγείς από κάθε ένταση. Κάνε έκπληξη στο αντικείμενο του πόθου σου, ενημερώνοντάς τον για τις κινήσεις σου……και δώσε του την αμέριστη προσοχή σου, με έναν τρόπο που ξέρεις ότι θα αγγίξει την καρδιά του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments