Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους σήμερα Τετάρτη (15/5/19)

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους σήμερα Τετάρτη (15/5/19)
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (15/5/19)

Ζώδια: Τι λένε οι προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου 2019. Κριός: Έχετε ό, τι χρειάζεται για να καταπλήξετε κάποιον/α; Το να καλλιεργήσετε μια ερωτική σπίθα αρκετά ισχυρή για δύο δεν είναι τόσο δύσκολο, αρκεί να έχετε το θάρρος να ξεκινήσετε κάτι αληθινό. Δεν μπορείτε να υποκριθείτε ότι έχετε χημεία μεταξύ σας.

Ταύρος: Να είστε επιεικείς με τους φίλους σας που δε βιάζονται να κάνουν σχέση. Παρόλο που ανυπομονείτε να τους δείτε να ερωτεύονται, ο καθένας έχει τους δικούς του ρυθμούς στην ερωτική του ζωή. Δώστε τους χρόνο για να βρουν την αληθινή αγάπη.

Δίδυμοι: Ένας καλός σας φίλος μπορεί να χρειαστεί τη βοήθειά σας στα ερωτικά του. Αυτός ο φίλος έχει την τάση να εμπιστεύεται τους λάθος ανθρώπους. Ακούστε τους προσεκτικά και δώστε τις συμβουλές σας για το πώς μπορούν να προστατεύσουν τον εαυτό τους για να μην πληγωθούν από τον έρωτα.

Καρκίνος: Το να επιδεικνύετε τα ταλέντα σας σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να τραβήξετε την προσοχή μπορεί να τους ξενερώσει περισσότερο από όσο νομίζετε. Ο πιο γρήγορος τρόπος για να εντυπωσιάσετε κάποιον/α ξεχωριστό/ή είναι να συμπεριφέρεστε σαν να μην χρειάζεται να πείσετε κανέναν για το πόσο εκπληκτικοί είστε. Απλά έτσι είστε.

Λέων: Η καρδιά σας είναι πολύτιμη, οπότε γιατί αφήνετε τον καθένα με τον οποίον είστε ερωτευμένοι να της συμπεριφέρεται άσχημα; Αντιμετωπίστε τον έρωτα για αυτό που είναι, δηλαδή κάτι πολύτιμο και όχι σαν κάτι δεδομένο και ίσως να έχετε την ευκαιρίανα δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση χωρίς να πληγωθείτε.

Παρθένος: Αισθάνεστε αδικημένοι σήμερα; Μην απελπίζεστε! Θα εκπλαγείτε από το πόσοι άνθρωποι υποστηρίζουν το αουτσάιντερ. Όταν δεν έχετε τίποτα να χάσετε, αναλαμβάνετε περισσότερα ρίσκα. Αφήστε τη δύναμη και το κουράγιο σας να πάρουν τις αποφάσεις!

Ζυγός: Οι φίλοι σας είναι πάντα εκεί για να σας ακούσουν όταν χρειάζεστε μια διαφορετική άποψη σχετικά με μια περίπλοκη κατάσταση. Μάθετε να αποδέχεστε την προοπτική κάποιου άλλου και ακούστε με ανοιχτό μυαλό. Η λύση βρίσκεται πιο κοντά από όσο νομίζετε.

Σκορπιός: Μη φοβάστε να έχετε έντονα συναισθήματα για κάποιον/α που γνωρίσατε πρόσφατα. Ο έρωτας με την πρώτη ματιά δεν είναι και τόσο σπάνιο φαινόμενο. Ωστόσο, είναι εύκολο να μπερδέψετε τον πόθο με την αγάπη. Μάθετε να τα αναγνωρίζετε πριν βάλετε την καρδιά σας σε κίνδυνο.

Τοξότης: Όταν κάποια απροσδόκητα δυσάρεστα νέα και γεγονότα σας χαλάνε τη διάθεση, βασιστείτε στην αίσθηση του χιούμορ σας για να βγάλετε τη μέρα. Το γέλιο έχει τον τρόπο να μειώνει τον πόνο και τα άσχημα συναισθήματα. Οπότε βρείτε αφορμές για να γελάσετε.

Αιγόκερως: Η σημερινή δεν είναι η πιο κατάλληλη μέρα για να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιον/α που πρόσφατα σας πλήγωσε συναισθηματικά. Πριν αναφερθείτε στο θέμα, γράψτε ένα γράμμα με όλα όσα θέλετε να πείτε έτσι ώστε να έχετε τις σκέψεις σας οργανωμένες και έτοιμες για να τις παρουσιάσετε. Αναβάλλετε τη συζήτηση έως ότου είστε και οι δύο έτοιμοι να ακούσετε ο ένας τα επιχειρήματα το άλλου.

Υδροχόος: Αντισταθείτε στην παρόρμηση να σκέφτεστε αρνητικά. Το μόνο που καταφέρνουν οι απαισιόδοξες σκέψεις είναι να σας κρατούν πίσω. Αλλάξτε τελείως τη διάθεσή σας πιστεύοντας ότι όλα θα πάνε καλά. Δεν χρειάζεται να ξέρετε τα πάντα για να το πιστεύετε. Η θετική σκέψη έχει δύναμη.

Ιχθύες: Η φανταστική σας ζωή είναι γεμάτη συναρπαστικές περιπέτειες, οπότε γιατί δεν προσπαθείτε να κάνετε μερικές από αυτές πραγματικότητα; Αναζητήστε την αδερφή-ψυχή σας συχνάζοντας σε μέρη που ευνοούν μια τυχαία συνάντηση –ένα κλαμπ για χορό, ένα πάρτι, μια αθλητική εκδήλωση, μια ομαδική πεζοπορία. Βγείτε στη γύρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments