Αθλητισμός

Viral: Ο Σωτήρης Γεωργούντζος ξεσπά για την Καλαμάτα – “Θα πεθάνω, θα πιω βιτριόλι” (vid)

Viral: Ο Σωτήρης Γεωργούντζος ξεσπά για την Καλαμάτα – “Θα πεθάνω, θα πιω βιτριόλι” (vid)
Η Καλαμάτα δεν κατάφερε να ανέβει στη δεύτερη κατηγορία και ο Σωτήρης Γεωργούντζος συνέχισε να απειλεί πως θα... αυτοκτονήσει, ενώ μίλησε με πολύ υποτιμητικά λόγια για έναν επαγγελματία προπονητή, όπως ο Χριστόπουλος, αλλά και για τον Διαγόρα Ρόδου, που χαρακτήρισε ομαδούλα.

Είναι αλήθεια πως κάποτε τον βλέπαμε και τον ακούγαμε και είχε πλάκα. Λίγη, αλλά πλάκα. Ήταν αυθόρμητο, έδειχνε πως ενδιαφέρεται για την Καλαμάτα. Πλέον ο Σωτήρης Γεωργούντζος μοιάζει πιο… στημένος και από μοντέλο που πηγαίνει για φωτογράφιση.

Ο γνωστός δημοσιογράφος της πόλης της Καλαμάτας είδε την ομάδα που λέει πως αγαπάει να μην τα καταφέρνει. Ο στόχος του συλλόγου ήταν φυσικά η άνοδος στη δεύτερη κατηγορία, αλλά στα μπαράζ με τον Διαγόρα Ρόδου, οι νησιώτες ήταν αυτοί που κέρδισαν την άνοδο. Είχαν επικρατήσει 1-0 στο πρώτο ματς και παρά την ήττα με 2-1 στο δεύτερο, ανέβηκαν χάρη στο εκτός έδρας γκολ.

Ο Γεωργούντζος, λοιπόν, την επόμενη μέρα στήθηκε σε ένα γραφείο, έβαλε απέναντι έναν να τον τραβάει κάμερα, πήρε δίπλα του ένα βιτριόλι και άρχισε το… show. Βρίζοντας θεούς και δαίμονες, καλώντας τον επαγγελματία προπονητή Γιάννη Χριστόπουλο, που αποτελεί έναν από τους πιο αξιοπρεπείς προπονητές στη χώρα, να κόψει την προπονητική και κατηγορώντας τους παίκτες, παρέδωσε μαθήματα… γραφικότητας.

Έκλαιγε… χωρίς δάκρυα, απειλούσε πως θα πιει το βιτριόλι και πως θα δέσει μια πέτρα και θα πέσει στο λιμάνι. Φυσικά, δεν κατάφερε να πείσει κανέναν, αφού δεν πρόκειται να κάνει τίποτα απ’ όλα αυτά, αλλά το show του το έδωσε. Παράλληλα, μίλησε με υποτιμητικά σχόλια για μια ιστορική ομάδα, όπως ο Διαγόρας Ρόδου, την οποία χαρακτήρισε… ομαδούλα, αλλά μετά προσπάθησε να το… μαζέψει, ζητώντας συγγνώμη στο facebook

Το show κλείνει με ένα δάχτυλο να εμφανίζεται πάνω αριστερά στην οθόνη, προκειμένου να κλείσει την κάμερα του κινητού.

Δείτε το βίντεο που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments