Μedia

Η Επιστροφή: Ο Πέτρος προσπαθεί να μάθει αν η Αθηνά έχει κάποια σχέση με τη Λυδία

Η Επιστροφή: Ο Πέτρος προσπαθεί να μάθει αν η Αθηνά έχει κάποια σχέση με τη Λυδία
"Η Επιστροφή" απόψε στις 20:45 στον ΑΝΤ1.

Ακόμη ένα συγκλονιστικό επεισόδιο για τους φαν της σειράς “η Επιστροφή“, η οποία επιστρέφει απόψε στις οθόνες μας στις 20:45 με εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Στο αποψινό επεισόδιο ο Πέτρος προσπαθεί να μάθει απ’ τον Ζερβό αν η Αθηνά έχει κάποια σχέση με την Λυδία. Θα συνεχίσει ο Ζερβός να την καλύπτει ή θα την ξεσκεπάσει; Παράλληλα η Αθηνά συνεχίζει να ρίχνει σπόρους αμφιβολίας για το ποιόν του Πέτρου, στα κοντινά του πρόσωπα και ο Πέτρος φαίνεται πως αρχίζει να χάνει την μάχη, σε αντίθεση με τον Ορέστη που ολοένα κερδίζει έδαφος στην καρδιά των παιδιών του, αλλά και της Έλενας.

Η Δανάη και ο Παύλος συγκρούονται για το σκηνικό με το φιλί της Αθηνάς και του Πέτρου. Η Βίκυ θα βρεθεί αντιμέτωπη με την τρομακτική πιθανότητα να είναι η ίδια ένοχη για τις επιθέσεις. Είναι η αλήθεια ή ένα ακόμα προϊόν της εύθραυστης ψυχικής της υγείας;

Η ιστορία στην Επιστροφή που προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 είναι συγκλονιστική καθώς πριν από 20 χρόνια μια οικογένεια έζησε το χειρότερο εφιάλτη κάθε γονιού. Ο Μάνος, ο 4χρονος γιος του Ορέστη (Αντώνης Καρυστινός) και της Έλενας (Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους), εξαφανίζεται κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής. Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες της οικογένειας και της τοπικής κοινωνίας το αγοράκι αγνοείται.

Ξαφνικά, είκοσι χρόνια μετά, ένας νεαρός άντρας εμφανίζεται και ισχυρίζεται ότι είναι ο Μάνος, το παιδί που όλα αυτά τα χρόνια αναζητούσαν. Όλοι θα τον αμφισβητήσουν, όλοι εκτός από την μητέρα του, την Έλενα, η οποία είναι σίγουρη ότι οι προσευχές της εισακούστηκαν. Η επιστροφή του Μάνου διχάζει την οικογένεια και ανοίγει τον ασκό του Αιόλου. Αναπάντητα ερωτήματα, «σκοτεινά» μυστικά που βγαίνουν στο φως, ένας έρωτας εξορισμού καταδικασμένος και μια χιονοστιβάδα αποκαλύψεων απειλεί να τους πνίξει όλους.

  • Δείτε το τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments