Πολιτική

Ευρωεκλογές 2019: Το προεκλογικό σποτ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (vid)

Ευρωεκλογές 2019: Το προεκλογικό σποτ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (vid)
Ευρωεκλογές 2019: Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έδωσε στη δημοσιότητα το νέο της προεκλογικό σποτ.

Ευρωεκλογές 2019: Σε όλη την Ευρώπη οι χώρες έχουν μπει σε περίοδο εκλογών. Η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση και το ένα μετά το άλλο, τα κόμματα δίνουν στη δημοσιότητα τα σποτ τους. Αυτή τη φορά σειρά είναι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ να δημοσιεύσει το βίντεο με το οποίο ζητάει την ψήφο του Ελληνικού λαού.

Το κόμμα γνωρίζει πως δεν θα έχει μεγάλη προβολή και έτσι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερο. Οι άνθρωποι που το επιμελήθηκαν έχουν καταφέρει τον σκοπό τους όπως φαίνεται από το τελικό αποτέλεσμα. Πρωταγωνίστρια του βίντεο είναι ένα μικρό κοριτσάκι με το ποδήλατο της. Η νεαρή μας δείχνει ότι πως μια σειρά από φύλακες της φράζουν ανεξήγητα τους δρόμους.

Ευρωεκλογές 2019: Το σποτ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Κάποια στιγμή παίρνει θάρρος, υψώνει ανάστημα και σημαδεύει με τη σφεντόνα της τους φύλακες. Εκείνοι νιώθοντας άτρωτοι δεν δίνουν σημασία, ωστόσο δεν έχουν λάβει υπόψιν τους την υποστήριξη που θα βρει η μικρή… Το σποτ εικονογραφεί το σύνθημα «Ήρθε η ώρα να κάνουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ».

Το σποτ γυρίστηκε στη Βιομηχανική Περιοχή του Περιστερίου, μια υποβαθμισμένη περιοχή δίπλα στον Κηφισό. Πρωταγωνιστεί η μικρή Αναστασία, η νεαρή Ματίνα και μέλη κ φίλοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, όλες κ όλοι τους προφανώς συμμετέχοντας εθελοντικά. Το κόστος παραγωγής δεν ξεπέρασε το ποσό των 8€. Τη δημιουργία του σποτ υπογράφει η Άτυπη Κινηματογραφική Συμμορία tiiinewzfillms.

Η Άτυπη Κινηματογραφική Συμμορία tiiinewzfillms είναι μια ανεξάρτητη κινηματογραφική συλλογικότητα που ξεκίνησε το καλλιτεχνικό της ταξίδι το 2006. Αποτελείται από τους Axel & Δήμο Καπόγιαννη και τον Θάνο Καρβούνη, οι οποίοι εναλλάσσουν μεταξύ τους τους ρόλους σκηνοθέτη, σεναριογράφου κ μοντέρ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments