Πολιτική

Λεβέντης για ευρωεκλογές 2019: Η Ένωση Κεντρώων θα είναι η έκπληξη της κάλπης

Λεβέντης για ευρωεκλογές 2019: Η Ένωση Κεντρώων θα είναι η έκπληξη της κάλπης
Ο Βασίλης Λεβέντης αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις για τις ευρωεκλογές 2019 τόνισε ότι γίνονται για αυτούς που πληρώνουν τα κόστη.

Ιδιαίτερα αισιόδοξος εμφανίστηκε για το αποτέλεσμα που θα δώσει η κάλπη στις ευρωεκλογές 2019 και ο Βασίλης Λεβέντης, συνέντευξή του στο κανάλι Open. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, υποστήριξε όχι μόνο ότι το κόμμα του θα είναι η έκπληξη των Ευρωεκλογών, αλλά και πως θα εξασφαλίσει 2 Ευρωβουλευτές. Ο κ. Λεβέντης ανέφερε, επίσης, ότι οι δημοσκοπήσεις γίνονται για αυτούς που πληρώνουν τα κόστη και κατηγόρησε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, λέγοντας ότι τα δυο μεγάλα κόμματα για τους δικούς τους λόγους εμφανίζουν αποτελέσματα ερευνών που συμφέρει τις δυο πλευρές.

Ο Βασίλης Λεβέντης τόνισε ότι το διακύβευμα των εκλογών είναι να έχουμε μια μεγαλύτερη και καλύτερη Ευρώπη ενώ αναφερόμενος στο πολιτικό κλίμα των ημερών, τόνισε ότι συμφέρει τα δυο μεγάλα κόμματα η διαρκής πόλωση με αποτέλεσμα να αλλάζει η ατζέντα και να μην γίνεται συζήτηση επί της ουσίας των μεγάλων προβλημάτων που αφορούν την χώρα.

Αναφορικά με τα οικονομικά μέτρα που ψηφίστηκαν πρόσφατα στη Βουλή ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι το κόμμα του τα ψήφισε, κατηγόρησε όμως την Κυβέρνηση ότι έχει ξεζουμίσει για 4 χρόνια τους πολίτες και τώρα τους επιστρέφει ελάχιστα μεσούσης της προεκλογικής περιόδου. Τέλος, ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι θα τιμωρήσουν τα δυο μεγάλα κόμματα που το ένα αντιγράφει το άλλο στην παροχολογία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments