Video

Φάνης Δέλλιος: Συγκλονίζει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (vid)

Φάνης Δέλλιος: Συγκλονίζει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (vid)
Ο Φάνης Δέλλιος θα βρεθεί στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου συγκλονίζει μιλώντας για την εξάρτηση του στα ναρκωτικά και στο πως το ξεπέρασε.

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου θα βρεθεί ο Φάνης Δέλλιος. Ο ιδρυτής της ΜΚΟ «Αρωγή» 12, που προσφέρει δωρεάν βοήθεια και στήριξη σε εθισμένους, μιλάει για τη δική του εξάρτηση από τα ναρκωτικά. Αναφέρεται στο γεγονός ότι ξεκίνησε να γίνεται χρήστης μόλις στα 15 του. Στη συνέχεια τονίζει ότι η ίδια του η μητέρα καλούσε την Αστυνομία κάθε φορά που μύριζε ναρκωτικά μέσα στο σπίτι τους.

Φάνης Δέλιος

Ο Φάνης Δέλιος πάλευε από μικρός με τους δικούς του δαίμονες. Ένιωθε διαρκώς ένα ανεξήγητο κενό και το βράδυ στο κρεβάτι του κοιμόταν συντροφιά με ένα ανικανοποίητο συναίσθημα. Στα 15 του κατέφυγε στα ναρκωτικά και με το εφηβικό μυαλό του πίστεψε ότι αυτή ήταν η λύτρωση. Ξεκίνησε με βαρβιτουρικά, μετά πέρασε στα χάπια και έπειτα μπήκε στη ζωή του η ηρωίνη και τα κωδεϊνούχα σιρόπια. Όλο αυτή η περιπέτεια διήρκεσε δέκα χρόνια.

Στα 25 του, όμως, κατάφερε να αλλάξει ρότα. Σπούδασε ψυχολογία και εξειδικεύτηκε στις εξαρτήσεις, έγινε πρωταθλητής του Mai Tai και παντρεύτηκε τη γυναίκα της ζωής του. Πριν από έξι χρόνια, όταν πήρε το πτυχίο του, αποφάσισε να φτιάξει ένα κέντρο απεξάρτησης και οκτώ περίπου χρόνια έχει ιδρύσει την «Αρωγή 12+», μια ΜΚΟ που προσφέρει δωρεάν βοήθεια και στήριξη σε εθισμένους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments