Video

Φερνάντο Αλόνσο: Σοκαριστικό ατύχημα για τον Ισπανό πιλότο (vid)

Φερνάντο Αλόνσο: Σοκαριστικό ατύχημα για τον Ισπανό πιλότο (vid)
Ο Φερνάντο Αλόνσο ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς το IndyCar μονοθέσιο καρφώθηκε με μεγάλη ταχύτητα, με τον ίδιο να βγαίνει αλώβητος από το αυτοκίνητο του.

«Άγιο» είχε ο Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος είχε σοκαριστικό ατύχημα με το IndyCar μονοθέσιο της McLaren-Chevrolet. Το μονοθέσιο, το οποίο δοκίμαζε ενόψει του αγώνα των 500 μιλίων στην πίστα της Indianapolis, έχασε την πρόσφυση του στα μέσα στης τρίτης στροφής και χτύπησε στον τοίχο τρεις φορές. Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, ο οποίος «τρέχει» πλέον με τη McLaren Racing Chevrolet, συγκρούστηκε με τον τοίχο κατά την έξοδό του στην τρίτη στροφή. Στη συνέχεια είδε δει το αγωνιστικό του να γλιστράει και να καταλήγει με δύναμη στην εσωτερική μπάρα ασφαλείας και στη συνέχεια στην εξωτερική.

Μετά τη σφοδρή σύγκρουση, ο Αλόνσο έχασε τελείως τον έλεγχο του μονοθεσίου του, το οποίο διέσχισε δύο φορές την πίστα κατά πλάτος. Για καλή του τύχη, δεν τον εμβόλισε κάποιος άλλος οδηγός. Όταν, πλέονμ ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητο, ο 37χρονος κατάφερε να το εγκαταλείψει χωρίς βοήθεια. Στη συνέχεια πέρασε από εξονυχιστικό ιατρικό έλεγχο, πριν πάρει εξιτήριο από νοσοκομείο της περιοχής.

«Ήταν ένα λάθος που έκανα στη στροφή. Ευτυχώς συνέβη σήμερα και όχι στον αγώνα. Λυπάμαι για την ομάδα, θα επιστρέψω πιο δυνατός αύριο», δήλωσε ο Αλόνσο.

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments